India Garden

Adres
Kerkstraat 15, 2611GX Delft
Telefoon
015 - 2125117
Nationale Dinerbon Delft India Garden
Nationale Dinerbon Delft India Garden
Nationale Dinerbon Delft India Garden
Nationale Dinerbon Delft India Garden

Zin om heerlijk te genieten van Indiaas eten met uw Nationale Dinerbon? Dat kan uitstekend bij India Garden Tandoori Restaurant in Delft. Toen wij in 1991 de deuren openden was ons doel om de echte smaak van het oosten naar Delft te brengen. Tegenwoordig is dat nog steeds ons doel! Bij ons kunt u optimaal genieten van de veelzijdige Indiase keuken. Mede dankzij de enorme omvang van India is de keuken enorm gevarieerd, iets dat ook tot uiting komt op onze kaart. Zo zijn de gerechten afkomstig uit het koudere noorden van India milder van smaak dan gerechten uit het warmere zuiden van India. Hoe zuidelijker het gerecht, hoe pittiger lijkt soms wel. Ook de verschillende godsdiensten die India heeft hebben hun invloed op de Indiase keuken. Zo zijn er bijvoorbeeld veel verschillende vegetarische gerechten, alsmede gerechten met vlees, vis en garnalen te vinden in de Indiase keuken. Het fijne is dat u daar met de Nationale Dinerbon van kunt genieten bij India Garden!

Kom met uw Nationale Dinercadeaubon bij ons genieten van de uitgebreide en gevarieerde Indiase keuken. Wij serveren heerlijke tandoorigerechten uit de kleioven, Biryanischotels, milde en pittige curries en nog veel meer gerechten. Tot onze specialiteiten behoren de tandoorigerechten, de curries en onze Indiase desserts, zoals Khulfi, Kheer en Gulab Jamun. Zeker het proberen waard! Ook kunt u maaltijden afhalen bij ons.

Kom gerust met uw Nationale Dinerbon langs in ons mooie restaurant. Wij kijken uit naar uw bezoek en we heten u alvast van harte welkom! 

Nationale Dinerbon

  • Voor 17.00 uur besteld op werkdagen = vandaag verstuurd
  • Besteedbaar bij de leukste restaurants!
  • Te bestellen in waarden van €5,- tot €150,-
  • Bedrijven bestellen makkelijk op factuur

Direct Bestellen