Eetcafe De Verbeelding

Adres
Verwersdijk 128, 2611NL Delft
Telefoon
015-2121328
Nationale Dinerbon Delft Eetcafe De Verbeelding
Nationale Dinerbon Delft Eetcafe De Verbeelding
Nationale Dinerbon Delft Eetcafe De Verbeelding
Nationale Dinerbon Delft Eetcafe De Verbeelding

Zoekt u een leuke en laagdrempelige eetgelegenheid in Delft waar u terecht kunt met uw Dinerbon? Denk dan eens aan Eetcafé De Verbeelding. U kunt hier genieten van simpele maar krachtig uitgevoerde gerechten en mooie wijnen. Bovendien staan ze ook nog eens bekend om de goede balans tussen prijs en kwaliteit. Vanaf april kunt u er heerlijk in de zon eten op het terras of op de terrasboot aan het water. Het team van Eetcafé De Verbeelding hoopt u spoedig te mogen ontvangen. Neem dan ook uw Dinercheque mee!

De keuken van Eetcafé De Verbeelding is dagelijks geopend vanaf 16:00. Bent u een liefhebber van uitgebreid tafelen met uw partner of vrienden? Dan bent u hier aan het goede adres met uw Dinerbon. Zo kunt u al een keuzemenu van drie gangen bestellen voor slechts €26,50. U kunt uw maaltijd volledig zelf samenstellen. Begin de avond bijvoorbeeld met een voorgerecht van wijngaardslakken met kruidenboter, neem dan een hoofdgerecht van gegrilde varkenshaas met champignonsaus en sluit af met panna cotta met warme bosvruchten. Zo is er voor ieder wat wils! Bent u vegetariër? Dan kunt u onder andere cannelloni gevuld met bospaddenstoelen bestellen. Kies nog een mooie wijn uit en uw avondje uit is compleet. Na het eten kunt u gemakkelijk met de Dinercheque betalen.

Het is overigens ook mogelijk om één van de dagschotels van €14,50 te bestellen. Dan kunt u onder andere genieten van spareribs, kipsaté, zalmfilet of een maaltijdsalade. Een diner bij Eetcafé De Verbeelding staat garant voor een waar smulfestijn!

Nationale Dinerbon

  • Voor 17.00 uur besteld op werkdagen = vandaag verstuurd
  • Besteedbaar bij de leukste restaurants!
  • Te bestellen in waarden van €5,- tot €150,-
  • Bedrijven bestellen makkelijk op factuur

Direct Bestellen