't Zwaantje

Adres
Dammekant 48, 2411 CE Bodegraven
Telefoon
0172 612881
Nationale Dinerbon Bodegraven 't Zwaantje
Nationale Dinerbon Bodegraven 't Zwaantje
Nationale Dinerbon Bodegraven 't Zwaantje
Nationale Dinerbon Bodegraven 't Zwaantje

Let op: Bij dit restaurant gelden speciale voorwaarden voor het gebruik van uw cadeaukaart bij afhaal en bezorging.

Restaurant ’t Zwaantje in Bodegraven is een plek waar jong en oud kan genieten van heerlijke gerechten, een fijne ambiance en gastvrijheid. Ook u bent van harte welkom om hier uw Dinerbon te besteden. Ze beschikken naast het terras ook over een overdekte ruimte die bij mooi weer aan twee kanten geopend kan worden. Het schitterende uitzicht over de Zwammerdamse Polder maakt het plaatje compleet! Restaurant ’t Zwaantje is op dinsdag tot en met zondag geopend voor lunch en diner. Als u besluit hier te komen eten moet u niet vergeten uw Dinercheque mee te nemen.

Bij Restaurant ’t Zwaantje hebben ze veel passie en humor voor het vak. Gecombineerd met de goede inkoop van verse producten en mooie wijnen geniet u hier van een heerlijke maaltijd! Op de menukaart vindt u gerechten geïnspireerd door keukens van over de hele wereld. Ook wordt er veel gebruik gemaakt van seizoensproducten. In ruil voor uw Dinerbon heeft u keuze uit vele vlees-, vis- en vegetarische gerechten. Ga bijvoorbeeld voor een trio van gebraden dikbil-entrecote op grootmoeders wijze, langzaam gestoofde sukade, een klein gehakt biefstukje met gebakken uitjes en een kwarteleitje. Of is de in boter gebakken dorade met tomatensalsa en knoflookgamba’s meer uw ding? Geniet samen met uw partner, familie of vrienden  van een heerlijk diner!

Restaurant ’t Zwaantje beschikt ook over een uitgebreide lunchkaart waar onder andere gebakken kibbeling, varkenshaassaté en diverse salades op staan. Bovendien hebben ze ook leuke arrangementen zoals de high tea. Breng dus gauw een bezoek aan ’t Zwaantje en neem uw Dinercheque mee. 

Nationale Dinerbon

  • Voor 17.00 uur besteld op werkdagen = vandaag verstuurd
  • Besteedbaar bij de leukste restaurants!
  • Te bestellen in waarden van €5,- tot €150,-
  • Bedrijven bestellen makkelijk op factuur

Direct Bestellen