Delifrance Alblasserdam

Adres
Makado-Center 23, 2951EH Alblasserdam
Telefoon
078 6915493
Nationale Dinerbon Alblasserdam Delifrance Alblasserdam
Nationale Dinerbon Alblasserdam Delifrance Alblasserdam

Welkom bij Délifrance Alblasserdan, dé Franse broodjesspecialist van Nederland. U kunt bij deze Délifrance, die zich bevindt aan het Makado-Center 23, nu ook uw dinerbon besteden. Dat is goed nieuws, want nu kunt u met uw dinercheque niet alleen lekker uit eten bij een restaurant, maar u kunt ook kiezen voor een lekkere lunch of een goed ontbijt. Meer mogelijkheden dus met uw dinerbon en dat zal sommige lunchliefhebbers zeer goed in de oren klinken! Aan het Makado-Center 23 bent u dus welkom om gezellig te komen lunchen, maar het is ook zeer goed mogelijk om uw Franse broodjes af te halen en ze op een door u uitgekozen locatie te nuttigen. Op bepaalde momenten van de dag kunt u bovendien uw bestelling laten bezorgen, bijvoorbeeld bij u op kantoor. Erg handig wanneer het even erg druk is op het werk, maar u wel graag een lekkere lunch wilt!

Bij de Délifrance Alblasserdam heeft u uiteraard een ruime keuze uit belegde baguettes, dit zijn verse Franse stokbroden uit de oven. Van baguettes met ham en kaas tot baguettes met carpaccio of gerookte kip, alles is mogelijk. Ook zijn er enkele zoete opties, waaronder chocoladebroodjes of pecanbroodjes. Heeft u niet zo’n zin in brood? Niet getreurd! Met uw dinercheque kunt u ook kiezen voor een lekker warm soepje of een frisse salade.

Mogelijkheden te over dus bij de Délifrance Alblasserdam. Laat u verassen door het aanbod en breng snel een bezoek aan deze mooie zaak! Vergeet bovendien niet om uw dinercheque mee te nemen, want daar kunt u uiteraard uw ontbijt of lunch mee betalen!

Nationale Dinerbon

  • Voor 17.00 uur besteld op werkdagen = vandaag verstuurd
  • Besteedbaar bij de leukste restaurants!
  • Te bestellen in waarden van €5,- tot €150,-
  • Bedrijven bestellen makkelijk op factuur

Direct Bestellen