Café-Restaurant Soif

Adres
Bellamypark 14, 4381 CJ Vlissingen
Telefoon
0118 - 410516
Nationale Dinerbon Vlissingen Café-Restaurant Soif
Nationale Dinerbon Vlissingen Café-Restaurant Soif
Nationale Dinerbon Vlissingen Café-Restaurant Soif
Nationale Dinerbon Vlissingen Café-Restaurant Soif

In het prachtige Vlissingen aan de Westerschelde is Restaurant/Café SOIF gevestigd. Hier kunt u zowel heerlijk eten en drinken vinden van de beste kwaliteit als de gezelligheid van een huiskamer en persoonlijke benadering. Het restaurant en het café zijn voor het grootste gedeelte gescheiden wat een intieme sfeer geeft aan dit mooie restaurant. Kom hier met uw Dinercheque langs voor de lunch, het diner, een high tea of goede borrel.

In de keuken werken koks Joeri en Steven met uitsluitend duurzame producten aan de meest uiteenlopende gerechten. De producten zijn altijd seizoens- en streekgebonden en komen van bewuste ondernemers.

Zo vindt u op onze kaart, de naam zegt het al, elke dag een andere daghap. Daarnaast bieden wij de pasta van de week en het menu van de maand. U heeft nergens zulke lekkere verse oesters, kreeft, king crab, Oosterschelde krab en Hollandse garnalen geproefd. Voor de vleesliefhebbers hebben wij echter de plank van de slager. Deze wordt elke dag samengesteld van het beste vlees van de lokale slager. U kunt zelf bepalen hoe uw stukje vlees wordt bereid. De vegetariër wordt bij SOIF altijd in het zonnetje gezet met een verrassend en overheerlijk gerecht van de chef. U hoeft dit enkel aan te geven bij onze bediening.

Onze uitgebreide drankenkaart bevat heerlijke wijnen die de gerechten prachtig complimenteren en vele biertjes. Een avond bij SOIF eindigt vaak in een zeer gezellige borrel en wij staan ook bekend om onze leuke feestjes. De muziekavonden met terrasband zijn in Vlissingen zeer populair. De muziek die wij in ons restaurant/café draaien is heel gevarieerd en sfeervol: van klassieke rock tot moderne dance.

Zien wij u snel met uw Dinercheque verschijnen? Tot dan!

Nationale Dinerbon

  • Voor 17.00 uur besteld op werkdagen = vandaag verstuurd
  • Besteedbaar bij de leukste restaurants!
  • Te bestellen in waarden van €5,- tot €150,-
  • Bedrijven bestellen makkelijk op factuur

Direct Bestellen