Brasserie Lunchcafe t Hart van

Adres
Walstraat 51, 4381GD Vlissingen
Telefoon
0118 567 462
Nationale Dinerbon Vlissingen Brasserie Lunchcafe t Hart van
Nationale Dinerbon Vlissingen Brasserie Lunchcafe t Hart van
Nationale Dinerbon Vlissingen Brasserie Lunchcafe t Hart van
Nationale Dinerbon Vlissingen Brasserie Lunchcafe t Hart van

Heeft u altijd al eens met uw dinerbon een bezoek willen brengen aan een gezellige brasserie in hartje Vlissingen? Dan kan die droom nu in vervulling gaan! U bent namelijk het hele jaar door welkom om met uw dinercheque heerlijk te komen dineren of lunchen in de gezellige Brasserie – Lunchcafé ’t Hart van. U vindt Brasserie – Lunchcafé ’t Hart van aan de Walstraat 51, waar u het kunt herkennen aan het uitgebreide terras aan de voorzijde van het pand. De Brasserie is al vanaf vroeg op de dag geopend om u te ontvangen voor de lekkerste broodjes, sapjes en meer, vanaf een uur of tien bent u van harte welkom!

Op de lunchkaart van Brasserie – Lunchcafé ’t Hart van staan verschillende lekkere gerechten die voor u in de keuken met zeer veel plezier worden klaargemaakt. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een heerlijk groentesoepje, of geniet van een vers broodje uit de over met daarop een beleg naar keuze! Wanneer u iets te vieren heeft en daardoor een extra speciale lunch of een extra bijzonder diner op zijn plek is, dan bent u bij Brasserie – Lunchcafé ’t Hart van met uw dinerbon ook zeker aan het juiste adres. Aan uw wensen kan gehoor worden gegeven en zo kan ook het menu aangepast worden zodat er straks heerlijke verassingen op tafel staan voor u en de andere gasten!

Beleef een mooie middag of avond uit in het centrum van de mooie stad Vlissingen en breng een bezoek aan Brasserie – Lunchcafé ’t Hart van. Vergeet bij uw bezoek bovendien niet om uw dinercheque mee te nemen, want daar kunt u aan het eind van een geslaagde avond mee afrekenen!

Nationale Dinerbon

  • Voor 17.00 uur besteld op werkdagen = vandaag verstuurd
  • Besteedbaar bij de leukste restaurants!
  • Te bestellen in waarden van €5,- tot €150,-
  • Bedrijven bestellen makkelijk op factuur

Direct Bestellen