Brasserie Evertsen

Adres
De Ruyterplein 1, 4381 BZ Vlissingen
Telefoon
0118 - 414498
Nationale Dinerbon Vlissingen Brasserie Evertsen
Nationale Dinerbon Vlissingen Brasserie Evertsen
Nationale Dinerbon Vlissingen Brasserie Evertsen
Nationale Dinerbon Vlissingen Brasserie Evertsen

U kunt uw Dinercheque ook besteden in het prachtige Vlissingen bij Brasserie Evertsen. Onder het genot van heerlijk eten en drinken kunt u hier op de fascinerende Westerschelde uitkijken en de vele schepen die haar bevaren. Jaarlijks komen in de haven van Vlissingen zo’n 70.000 schepen binnen die bevoorraad worden met loodsboten. Een uitstekend decor waartegen u uw lunch of diner kunt nuttigen. Het restaurant is in 2007 verbouwd en omgedoopt tot Evertsen. Binnen vindt u plek voor 60 gasten en op het terras zelfs voor 120. Voor uw receptie of feest kunt u ook zeker bij ons terecht.

Evertsen is een admiralengeslacht, belangrijk in de 16e en 17e eeuw net als Michiel de Ruyter. Zij hebben veel gedaan voor de Zeeuwse maritieme ontwikkeling en welvaart en gevochten in de Engelse oorlog. Dit rijke verleden van Zeeland heeft overal rondom het restaurant zijn sporen achtergelaten. In de haven bevindt zich het gezonken schip e Walcheren, waarop een Evertsen het gezag voerde. De werkgever van Michiel de Ruyter woonde in een gebouw in de jachthaven, waar nu het MuZEEum gevestigd is. De naam Evertsen is gekozen als eerbetoon aan deze tijd.

Onze kaart wisselt met het seizoen en bevat een grote variété aan overheerlijke vis- en vleesgerechten. Wij gebruiken enkel dagverse producten en nooit bedreigde vissoorten zoals tonijn of paling. Daarnaast kijken wij naar de kuitperiode van alle vissen. Naast onze seizoenskaart bieden wij een speciaal weekmenu. Al onze producten zijn zoveel mogelijk huisgemaakt en onze appeltaart, kroketten en erwtensoep zijn dan ook zeer gewild. Eerlijke gerechten, met liefde bereid en voor een scherpe prijs; dat is Brasserie Evertsen.

Zien wij u snel met uw Dinercheque verschijnen? Tot dan!

Nationale Dinerbon

  • Voor 17.00 uur besteld op werkdagen = vandaag verstuurd
  • Besteedbaar bij de leukste restaurants!
  • Te bestellen in waarden van €5,- tot €150,-
  • Bedrijven bestellen makkelijk op factuur

Direct Bestellen