Restaurant in den Wijngaard

Adres
Smedekensbrug 34, 4527GE Aardenburg
Telefoon
0117 491236
Nationale Dinerbon Aardenburg Restaurant in den Wijngaard
Nationale Dinerbon Aardenburg Restaurant in den Wijngaard
Nationale Dinerbon Aardenburg Restaurant in den Wijngaard

Zeevruchten: de een is er dol op, de ander moet er niets van hebben. Behoort u tot de eerste groep en loopt het water u al in de mond bij de gedachte aan verse escargots? Dan hebben wij zeer goed nieuws voor u. U heeft nu namelijk de mogelijkheid om met uw dinerbon escargots te gaan eten bij een bijzonder restaurant vlak over de grens in Zeeuws Vlaanderen. Bij restaurant In Den Wijngaard bent u met uw dinercheque van harte welkom om te komen proeven van deze heerlijke vruchten van de zee. Wat het extra bijzonder maakt, is dat de escargots afkomstig zijn uit de eigen kwekerij.

In deze kwekerij worden tevens rondleidingen georganiseerd en kunt u presentatie bijwonen over verschillende aspecten van deze dieren. De escargots die worden gekweekt bij In den Wijngaard zijn van uitzonderlijk goede kwaliteit. Het is niet voor niets dat zij worden ingekocht door enkele bijzondere sterrenrestaurants, waaronder La Trinité in Sluis en Pure C in Cadzand. Laat u verassen door de bijzondere smaken van de escargots én de overige gerechten die bij restaurant In Den Wijngaard worden geserveerd en beleef een bijzondere culinaire ervaring met uw dinerbon. De eigenaars Patrick en Saskia Notenboom heten u graag welkom er zorgen ervoor dat u een ontspannen avond kunt beleven in hun geliefde restaurant.

Heeft u iets te vieren? Dan kan dat ook bij In Den Wijngaard. Er is een prachtige zaal die uitkijkt over een groene tuin, een inspirerende locatie voor zowel een huwelijksfeest als een zakelijke aangelegenheid. Neem vooral contact op met het restaurant voor alle mogelijkheden die u hier heeft met uw dinercheque!

Nationale Dinerbon

  • Voor 17.00 uur besteld op werkdagen = vandaag verstuurd
  • Besteedbaar bij de leukste restaurants!
  • Te bestellen in waarden van €5,- tot €150,-
  • Bedrijven bestellen makkelijk op factuur

Direct Bestellen