Mauritz Restaurant

Adres
Landpoortstraat 24, 4797AN Willemstad
Telefoon
016 847 2177
Nationale Dinerbon Willemstad Mauritz Restaurant
Nationale Dinerbon Willemstad Mauritz Restaurant

Aan de landpoortstraat 24 in Willemstad huist Grand Café – Restaurant Mauritz in Willemstad, een leuke eetgelegenheid waar u sinds kort terecht kunt met uw dinercheque. Mauritz is een ontbijtbar, lunchroom, Grand Café en Restaurant in één en is geheel in Franse stijl. Niet alleen het eten, maar ook de aankleding is Frans, wat het geheel een leuke sfeer geeft en waardoor het net lijkt of je op vakantie in Frankrijk bent. Deze eetgelegenheid is een echte aanrader onder de bestedingsmogelijkheden van uw dinercheque.

Al vanaf zeven uur ’s ochtends is Mauritz geopend om u te voorzien van een snel, of juist uitgebreid Frans ontbijt. Croissantjes met boter en jam mogen hierbij uiteraard niet ontbreken, maar ook voor yoghurt met fruit of hartige broodjes kunt u hier terecht. In de middaguren wordt er lunch geserveerd, maar bent u ook van harte welkom om een kop koffie, thee of glas wijn te genieten of een keus te maken uit het aanbod patisserie. ‘S avonds kunt u eten in het Grand – Café of juist iets chiquer dineren in het restaurant. Voor feesten en partijen, vergaderingen en andere groepsbijeenkomsten is het pand ook zeer geschikt en er wordt graag met u meegedacht over de mogelijkheden om uw ideale middag of avond samen te stellen.

Kom dus vooral langs of reserveer met uw dinercheque, en beleef een klein stukje Frankrijk midden tussen de Brabantse gezelligheid bij Grand Café – Restaurant Mauritz!

Nationale Dinerbon

  • Voor 17.00 uur besteld op werkdagen = vandaag verstuurd
  • Besteedbaar bij de leukste restaurants!
  • Te bestellen in waarden van €5,- tot €150,-
  • Bedrijven bestellen makkelijk op factuur

Direct Bestellen