Grieks Restaurant CostaRozzi

Adres
Steynlaan 52, 3701EH Zeist
Telefoon
030 2684741
Nationale Dinerbon Zeist Grieks Restaurant CostaRozzi
Nationale Dinerbon Zeist Grieks Restaurant CostaRozzi
Nationale Dinerbon Zeist Grieks Restaurant CostaRozzi

Het Griekse restaurant CostaRizzi staat aan de Steynlaan in Zeist. Het restaurant is sinds 23 maart 2016 geopend voor iedereen die houdt van de Griekse keuken of die hier eens kennis mee wilt maken. Wat helemaal fijn is, is dat u hiervoor uw dinercheque kunt gebruiken! CostaRizzi is anders dan een traditioneel Grieks restaurant. In plaats van de oude Griekse stijlen is er een moderne inrichting te zien met een prachtige bar waaraan heerlijke dranken geschonken worden. Dit maakt CostaRizzi zo uniek. Bij CostaRizzi komt u ook niet alleen voor heerlijk eten, maar ook voor de gezelligheid en de aangename omgeving waarin u zich helemaal kunt ontspannen. Op warme en zonnige dagen heeft u de keuze om binnen of buiten op het mooie terras te genieten van uw gerecht. Verder heeft CostaRizzi een geweldig team tot haar beschikking. Voor al uw vragen en wensen kunt u zeker bij hen terecht.

De keuken maakt heerlijke gerechten voor u klaar. Deze worden stuk voor stuk met veel passie en liefde bereid, waardoor heerlijke smaken naar voren komen. Voor uw dinerbon heeft u heel veel keuze aan verschillende soorten soepen, warme- en koude voorgerechten, vis en zeevruchten, hoofdgerechten, grill specialiteiten, vis specialiteiten, vegetarische gerechten en kinderschoteltjes. Voor u en uw gezelschap zullen er zeker heerlijke gerechten tussen zitten. Wees dus niet bang om uw vrienden of kinderen mee te nemen. Iedereen is van harte welkom en voor iedereen zal goed gezorgd worden!

De keuken van CostaRizzi is dagelijks geopend van 17:00 uur tot 22:00 uur. Twijfel niet, pak uw dinercheque of dinerbon en ga heerlijk eten bij het Griekse restaurant CostaRizzi!

Nationale Dinerbon

  • Voor 17.00 uur besteld op werkdagen = vandaag verstuurd
  • Besteedbaar bij de leukste restaurants!
  • Te bestellen in waarden van €5,- tot €150,-
  • Bedrijven bestellen makkelijk op factuur

Direct Bestellen