Namaskar

Adres
Vredenburg 38, 3511BD Utrecht
Telefoon
030 231 0447
Nationale Dinerbon Utrecht Namaskar
Nationale Dinerbon Utrecht Namaskar
Nationale Dinerbon Utrecht Namaskar
Nationale Dinerbon Utrecht Namaskar

Tussen de vele restaurantjes en cafés die de mooie stad Utrecht rijk is vindt u Indiaas Restaurant Namaskar. Gelegen in het centrum van de stad is dit de perfecte uitvalsbasis voor een lange avond in Utrecht, of juist een plek om bij te komen van de dag samen met vrienden, familie of collega’s. Bij Namaskar kunt u bovendien betalen met uw dinercheque! Restaurant Namaskar valt op door zijn traditioneel ogende Indiase inrichting, die u direct meeneemt in buitenlandse sferen. De beleefde bediening heeft zichzelf tot doel gesteld om u snel en vriendelijk te helpen zodat u zich zo snel mogelijk thuis voelt bij Namaskar.

De menukaart bij Nasmaskar is zeer uitgebreid, maar de chef helpt u een eindje op weg door zijn persoonlijke aanbevelingen op het gebied van kipgerechten, lamsgerechten en visgerechten. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor Lamb Achari, een zoetzuur gerecht met lamsvlees, mango, ananas, knoflook en speciale kruiden. Bij alle gerechten is aangegeven hoe pittig ze zijn, maar vraag vooral aan de bediening om u te helpen met uw keuze. Dat doen ze graag en ze kunnen u ook vertellen over hun eigen ervaringen met het eten. Omdat Nasmaskar naast een restaurant om gezellig te dineren ook een afhaal restaurant is, is het ook mogelijk om gerechten naar keuze bij u thuis te laten bezorgen. Zo hoeft u de deur niet uit om van de Indiase Specialiteiten van Nasmaskar te genieten!

Nasmaskar betekent groet, en de koks en bediening zien er dan ook zeer naar uit om u te mogen begroeten en verwelkomen met uw dinercheque in Restaurant Namaskar in Utrecht.

Nationale Dinerbon

  • Voor 17.00 uur besteld op werkdagen = vandaag verstuurd
  • Besteedbaar bij de leukste restaurants!
  • Te bestellen in waarden van €5,- tot €150,-
  • Bedrijven bestellen makkelijk op factuur

Direct Bestellen