Mahanakorn (DI t/m VR, geen e-vouchers)

Adres
Oudegracht aan de Werf 140 - 142, 3511 AZ Utrecht
Telefoon
030-2333545
Nationale Dinerbon Utrecht Mahanakorn (DI t/m VR, geen e-vouchers)
Nationale Dinerbon Utrecht Mahanakorn (DI t/m VR, geen e-vouchers)
Nationale Dinerbon Utrecht Mahanakorn (DI t/m VR, geen e-vouchers)
Nationale Dinerbon Utrecht Mahanakorn (DI t/m VR, geen e-vouchers)

Let op: Wij accepteren geen e-vouchers. Alleen fysieke passen.

In het prachtige historische Utrechtse centrum vindt u een stukje Thailand genaamd Mahanakorn. Bij Mahanakorn kunt heerlijk uniek Thais dineren met uw dinercheque. U kunt hier heerlijk eten voor twee maar het is ook de uitgelezen plek om met een grotere groep te eten. Kom snel een keer langs en geniet van de Nederlandse gezelligheid met een Thais tintje.

Mahanakorn zorgt voor de mediterraanse sfeer midden in het oude Utrecht. Mahanakorn ligt op een prachtige historische locatie. Een Thais restaurant dat ligt in werfkelders die uniek zijn aan Utrecht. Dit zorgt voor een unieke en sfeervolle ervaring bij Mahanakorn. U zult het bezoek dan ook niet snel vergeten.

Geniet van de gastvrijheid die zo typerend is voor Thailand. Geniet bij Mahanakorn van de meest heerlijke Thaise gerechten en maak uw hart warm door het mooie, warme en sfeervolle interieur. Wanneer u op bezoek bent, of woont in Utrecht met uw dinercheque op zak, dan kunt u Mahanakorn echt niet aan u voorbij aan laten gaan.

Al vanaf 1990 is Mahanakorn dé plek om de echte Thaise te keuken te ervaren. De gerechten worden bereid op de echte traditionele Thaise manier. Zo word er in de keuken van Mahanakorn gewerkt met verse ingrediënten en kruidencombinaties zoals ze dat alleen in de Thaise keuken kunnen; zout, zoet, zuur en pittig. Het laat uw smaakpapillen tintelen!

Kom snel een keer bij ons binnen, al bent u een liefhebber van Thais eten of niet, u zal zeker niet teleurgesteld worden! Wij heten u alvast van harte welkom, ook met uw dinercheque!

Nationale Dinerbon

  • Voor 17.00 uur besteld op werkdagen = vandaag verstuurd
  • Besteedbaar bij de leukste restaurants!
  • Te bestellen in waarden van €5,- tot €150,-
  • Bedrijven bestellen makkelijk op factuur

Direct Bestellen