Los Argentinos Utrecht

Adres
Oudegracht aan de werf 127A/129, 3511 AL Utrecht
Telefoon
030-2331444
Nationale Dinerbon Utrecht Los Argentinos Utrecht
Nationale Dinerbon Utrecht Los Argentinos Utrecht
Nationale Dinerbon Utrecht Los Argentinos Utrecht
Nationale Dinerbon Utrecht Los Argentinos Utrecht
Nationale Dinerbon Utrecht Los Argentinos Utrecht

Bent u een liefhebber van een lekker stukje vlees? Dan moet u met uw Dinercheque naar Grillrestaurant Los Argentinos! Dit stijlvolle restaurant is gevestigd in één van de authentieke werfkelders in het centrum van Utrecht. Als het mooi weer is, kunt u op het terras aan het water in alle rust uitkijken op de voorbijtrekkende bootjes. Bij Los Argentinos kunt u kennis maken met de echte Argentijnse keuken.

Als u aan de Argentijnse keuken denkt, denkt u aan biefstuk. Die zijn bij Los Argentinos ook in overvloed aanwezig. In ruil voor uw Dinercheque krijgt u een sappige steak in gewenste grootte, die op Argentijnse wijze gegrilld is door de vakkundige chefs. Het grillrooster heeft echt een centrale plaats in de keuken van Los Argentinos. De biefstukken worden gemaakt van het beste Argentijnse rundvlees van de pampa’s. Door de juiste verhouding van het klimaat, de rijke bodem en uitgestrekte landschappen op de pampa’s is het vlees van de runderen van de hoogste kwaliteit. Vindt u het moeilijk om een keuze te maken? Ga dan voor een spies met diverse soorten vlees en proef de verschillende soorten biefstuk. Met uw Dinercheque kunt u ook onbeperkt spareribs bestellen. Dan kunt u zoveel malse spareribs eten als u maar op kunt.

Bent u vegetariër? Ook dan kunt u bij Los Argentinos terecht. Zo hebben ze een groententortilla en een maaltijdsalade met geitenkaas en avocado. Voor ieder wat wils! Kom dus gezellig dineren met uw partner of vrienden en neem uw Dinercheque mee.

Nationale Dinerbon

  • Voor 17.00 uur besteld op werkdagen = vandaag verstuurd
  • Besteedbaar bij de leukste restaurants!
  • Te bestellen in waarden van €5,- tot €150,-
  • Bedrijven bestellen makkelijk op factuur

Direct Bestellen