Il Sogno (geen e- vouchers)

Adres
Steenhoffstraat 57, 3764 BJ Soest
Telefoon
035-6021044
Nationale Dinerbon Soest Il Sogno (geen e- vouchers)
Nationale Dinerbon Soest Il Sogno (geen e- vouchers)
Nationale Dinerbon Soest Il Sogno (geen e- vouchers)
Nationale Dinerbon Soest Il Sogno (geen e- vouchers)

Wanneer u zich in de omgeving van Soest bevindt, hoeft u niet langer na te denken over de besteding van uw Dinercheque. Bij Ristorante Il Sogno kunt u namelijk van de echte Italiaanse keuken genieten in een gezellige en eigentijdse setting. Il Sogno brengt het beste van Italië naar Nederland; namelijk goed eten, een warme ambiance en gezellige bediening. Wij serveren authentieke Italiaanse specialiteiten, maar u kunt ook gewoon komen genieten van een ambachtelijke pizza of pasta.

Op onze uitgebreide menukaart staan heerlijke antipasti. Als hoofdgerecht kunt u naast salades, pizza of pasta ook genieten van vlees- en visgerechten. Van onze grill komen de meest heerlijk geurende en kleurende vleesgerechten en voor goede spare-ribs moet u ook zeker bij ons zijn.

Voor kinderen hebben wij de grootte van de gerechten iets aangepast, zodat u bij ons met het hele gezin prima terecht kan.

 

Is het mooi weer? Neem dan absoluut eens plaats op één van onze twee terrassen. Met minder weer kunt u binnen ons gezellige restaurant zitten. Het mediterrane en eigentijdse interieur zorgen voor een prima sfeer. Combineer dit met onze gastvrije en spontane bediening en uw avondje uit is een gegarandeerd succes. Geniet u liever thuis van de echte Italiaanse keuken? Wij bezorgen ook!

 

Laat u verleiden door de heerlijke smaken en geuren van de Italiaanse keuken. Besteed uw Dinercheque bij Il Sogno en dan doen wij de rest. Tot snel!

Nationale Dinerbon

  • Voor 17.00 uur besteld op werkdagen = vandaag verstuurd
  • Besteedbaar bij de leukste restaurants!
  • Te bestellen in waarden van €5,- tot €150,-
  • Bedrijven bestellen makkelijk op factuur

Direct Bestellen