Steakhouse Cunera

Adres
Grebbeweg 1, 3911AS Rhenen
Telefoon
0317 612 426
Nationale Dinerbon Rhenen Steakhouse Cunera
Nationale Dinerbon Rhenen Steakhouse Cunera
Nationale Dinerbon Rhenen Steakhouse Cunera

Steakhouse Cunera heeft een nieuw likje verf en passende decoratie gekregen sinds 1 mei 2014. Dit komt door de nieuwe eigenaresse, Wendy Jasper, die het Steakhouse tot western stijl heeft gecreëerd. Het restaurant is helemaal in een nieuw jasje gestoken en u kunt dat nu beleven met uw dinerbon! Het Steakhouse wordt sfeervol gemaakt door de klassieke kroonluchters en het nette meubilair in combinatie met de houten vloer met koeienhuiden. U zult zich bij binnenkomst al meteen op uw gemak voelen. Het Steakhouse is makkelijk te bereiken. Het ligt pal naast het station van Rhenen aan de Grebbeweg en langs de provinciale weg N233. U kunt gerust met de auto komen, want de parkeerplaats heeft plek voor zo’n honderd auto’s.

Als u hier uw dinercheque verzilverd krijgt u er genoeg lekkers voor terug. Steakhouse Cunera biedt u namelijk een ruim assortiment aan vegetarische-, vlees- en visgerechten. Neem een lekkere burger, spies van de grill, een gegrilde maïskolf of een sliptong! Ook is er aan de allerkleinste gedacht. Er zijn namelijk drie soorten kindermenu’s waar zij uit kunnen zien: frikandel met frietjes en mayo, kroket met frietjes en mayo, en kipfingers met frietjes en mayo. Ook is er een uitstekende keuze aan verschillende dranken die u heerlijk bij uw gerecht kunt drinken.

Maak uw lunch of diner zo lekker als u zelf wilt en kom uw dinerbon of dinercheque verzilveren bij Steakhouse Cunera! Het restaurant is elke dag geopend van 10:00 uur tot 22:00 uur!

Nationale Dinerbon

  • Voor 17.00 uur besteld op werkdagen = vandaag verstuurd
  • Besteedbaar bij de leukste restaurants!
  • Te bestellen in waarden van €5,- tot €150,-
  • Bedrijven bestellen makkelijk op factuur

Direct Bestellen