Minos Pallas

Adres
Handelskade 83-85, 3434 BE Nieuwegein
Telefoon
030-6081128
Nationale Dinerbon Nieuwegein Minos Pallas
Nationale Dinerbon Nieuwegein Minos Pallas
Nationale Dinerbon Nieuwegein Minos Pallas
Nationale Dinerbon Nieuwegein Minos Pallas

Minos Pallas is het allerleukste Griekse restaurant dat er te vinden is in Nieuwegein. Gelukkig kunt er ook uw Dinerbon verzilveren. Alleen al door de prachtige inrichting waant u zich op het zonnige eiland Kreta. Alles doet u denken aan het paleis van heerser Minos: het labyrint, de vloermozaïeken en de prachtige Minoïsche muurschilderingen. Bovendien krijgt u bij aankomst meteen een glaasje ouzo voor uw neus! Als u wilt kunt u meteen via de website een tafeltje reserveren. Vergeet niet om uw Dinercheque in te pakken voor deze culinaire wandeling door de Griekse keuken…

Het enthousiaste keuken- en bedieningsteam van Minos Pallas staat zeven dagen per week voor u klaar vanaf 16:00. Schuif aan en geniet van een volledig verzorgd diner in Griekse stijl. Kijk eerst eens naar de indrukwekkende wijnkaart waar u onder andere Griekse, Italiaanse en Franse wijnen aan zult treffen. Vraag gerust om advies aan uw gastheer of gastvrouw! Uw Dinerbon is bij Minos Pallas goed besteed. De vleesliefhebber is hier sowieso aan het juiste adres. Ze hebben diverse grillschotels- en spiesen met onder andere souflaki, giros, souzouki, kipfilet en varkenshaas. Of probeer eens iets nieuws zoals de ‘’Pastitsada’’ met lamsvlees, verse tomaten, laurier, mavrodaphne wijn en kritharaki.

Heeft u meer zin in een lekker stukje verse vis? Ook dan kunt u een plezierige avond beleven bij Minos Pallas. Ruil bijvoorbeeld uw Dinerbon in voor het feestelijke vispalet met calamari, gamba’s, rode poon, mosselen, slibtong en spinazie. Een gegrilde dorade behoort ook tot de mogelijkheden. Bij Minos Pallas geniet u van de Griekse keuken zoals die bedoeld is!

Nationale Dinerbon

  • Voor 17.00 uur besteld op werkdagen = vandaag verstuurd
  • Besteedbaar bij de leukste restaurants!
  • Te bestellen in waarden van €5,- tot €150,-
  • Bedrijven bestellen makkelijk op factuur

Direct Bestellen