Asian Tower

Adres
Ravenswade 1-A, 3439 LD Nieuwegein
Telefoon
030 - 2874090
Nationale Dinerbon Nieuwegein Asian Tower

Rijdt u wel eens op de snelweg in de buurt van Nieuwegein? Dan is Asian Tower u vast wel eens opgevallen! Dit Oosters geïnspireerde restaurant staat bekend om haar langzaam ronddraaiende bovenverdieping. Zo heeft u tijdens uw etentje steeds een ander uitzicht. Dit is dus een bijzondere manier om uw dinercheque te gebruiken.

Asian Tower biedt een grote diversiteit aan Oosterse gerechten. Dat is weer eens wat anders dan pizza! Ze hebben een spectaculaire sushibar, waar u met uw dinercheque kunt kiezen uit een lange lijst verschillende sushi en sashimi. De ervaren koks kennen de kneepjes van het vak en zetten heerlijke en gezonde sushi voor u klaar. Sushi is ook aan te raden voor een gezellig uitje met vrienden of collega’s. U kunt dan samen verschillende soorten Japanse hapjes proeven. Asian Tower heeft ook een Oriëntaalse keuken. Hier vind u gerechten die u niet eerder tegen bent gekomen in andere Chinese restaurants. U kunt kiezen uit verfijnde visgerechten, pikante vleesgerechten of kruidige groenteschotels. Laat u verassen door twee halve hoofdgerechten in één te bestellen. Superhandig voor de twijfelaars tussen ons! Als u echt iets nieuws wilt proberen, kan de chef-kok ook een verassingsmenu voor u samenstellen. Oosterse smaken in ruil voor uw dinercheque.

Asian Tower is ook uitermate geschikt voor recepties en partijen. Ze kunnen maar liefst 160 personen kwijt in hun ruime restaurantzaal en 100 auto’s op de parkeerplaats. Maar u bent natuurlijk ook welkom met een kleiner gezelschap. Reserveer online of geef een belletje. En vergeet uw dinercheque niet mee te nemen!

Nationale Dinerbon

  • Voor 17.00 uur besteld op werkdagen = vandaag verstuurd
  • Besteedbaar bij de leukste restaurants!
  • Te bestellen in waarden van €5,- tot €150,-
  • Bedrijven bestellen makkelijk op factuur

Direct Bestellen