Midgetgolf De Roozeboom

Adres
Noord IJsseldijk 89, 3402 PG IJsselstein
Telefoon
030-6880195
Nationale Dinerbon IJsselstein Midgetgolf De Roozeboom
Nationale Dinerbon IJsselstein Midgetgolf De Roozeboom
Nationale Dinerbon IJsselstein Midgetgolf De Roozeboom
Nationale Dinerbon IJsselstein Midgetgolf De Roozeboom

Wie is er nou niet gek op de echte oer-Hollandse pannenkoek? Bij De Roozenboom kunt u hier met uw Dinerbon naar hartenlust van genieten. De Roozeboom is te vinden aan de rand van het IJsselbos, net buiten IJsselstein. Het is niet alleen een alom gewaardeerd pannenkoekenhuis, maar ook een midgetgolfbaan! De gloednieuwe baan heeft maar liefst achttien holes en is geschikt voor zowel kinderen als volwassenen. Daarna kunt u weer lekker bijkomen onder het genot van een pannenkoek.

U bent van harte welkom om uw Dinercheque te besteden bij De Roozenboom. Geef dit wel even aan wanneer u de reservering maakt. De ambachtelijke pannenkoeken worden bereid met verse producten. Het beslag bestaat bijvoorbeeld uit meel van Korenmolen “de Windotter”, halfvolle melk, verse scharreleieren en nog enkele geheime ingrediënten die de pannenkoeken van De Roozeboom een unieke smaak geven. De pannenkoek wordt belegd met een topping naar keuze. Wilt u eens iets bijzonders proberen met uw Dinerbon? Ga dan voor de ‘Kookgek’ met spek, geitenkaas en harissa of de ‘Felix Falafel’ met shoarmareepjes, paprika, ui en knoflooksaus. Dit is de favoriet van de chef! Uiteraard kunt u ook diverse zoete pannenkoeken bestellen. Wat dacht u van de ‘Crazy Golf’ met banaan en drie soorten ijs?

Bij De Roozenboom voelt iedereen zich welkom. Zo hebben ze een speciaal menu voor kinderen en vegetariërs én accepteren ze de Dinercheque. Ook is het geen probleem om het beslag aan te passen wegens een glutenallergie, lactoseallergie of kippeneiallergie. Zo kan iedereen genieten van een heerlijke pannenkoek!

Nationale Dinerbon

  • Voor 17.00 uur besteld op werkdagen = vandaag verstuurd
  • Besteedbaar bij de leukste restaurants!
  • Te bestellen in waarden van €5,- tot €150,-
  • Bedrijven bestellen makkelijk op factuur

Direct Bestellen