Brasserie EnZo Houten

Adres
Het rond 58, 3995 DL Houten
Telefoon
030 - 6353555
Nationale Dinerbon Houten Brasserie EnZo Houten
Nationale Dinerbon Houten Brasserie EnZo Houten
Nationale Dinerbon Houten Brasserie EnZo Houten

Aan Het rond 58 in Houten vindt u het prachtige pand van Brasserie &ZO. Dit hippe restaurant doet qua inrichting denken aan een zeer stijlvol ingerichte huiskamer, waar u zich direct thuis zult voelen! De sfeervolle verlichting, kunst aan de muur en verschillende soorten stoelen geven een unieke look aan het restaurant die u niet op veel andere plaatsen zult tegenkomen. Het leukste nieuws is dat u bij Brasserie &ZO vanaf nu welkom bent met uw dinercheque. U kunt al vanaf 12:00 met uw dinercheque terecht binnen in de Brasserie of op warme dagen op het zeer mooie overdekte terras voor een stevige lunch of koffie met wat lekkers. Vanaf 17:00 wordt het diner geserveerd en kunt u proeven van de meest uiteenlopende en verassende combinaties!

De chef-kok van Brasserie &ZO en de rest van het keukenteam hebben hart voor eten en koken, en gebruiken daarom alleen de beste verse en pure ingrediënten. Alles is huisgemaakt, omdat dat nu eenmaal het lekkerst is! Kies zelf uw favoriete gerecht van de kaart of laat u verrassen met een driegangenmenu door de chef. Zin in een goed stuk vlees? Probeer het zacht gegaarde varken met doperwt puree, cassoulet van tuinboontjes en sinaasappel/dragon detail. Meer van de vis? Er staat een heerlijke gegrilde tonijn met kaviaar op de kaart. Kunt u niet kiezen? Ga voor de vegetarische surf en turf! Vlees nog vis van de beste vegetarische slager van Houten.

Het team van Brasserie &ZO hoopt u snel welkom te mogen heten in de brasserie of op het terras met uw dinercheque om u een onvergetelijk avond te bezorgen!

Nationale Dinerbon

  • Voor 17.00 uur besteld op werkdagen = vandaag verstuurd
  • Besteedbaar bij de leukste restaurants!
  • Te bestellen in waarden van €5,- tot €150,-
  • Bedrijven bestellen makkelijk op factuur

Direct Bestellen