Bij Teus

Adres
Plein 3, 3991 DK Houten
Telefoon
030-6343657
Nationale Dinerbon Houten Bij Teus
Nationale Dinerbon Houten Bij Teus
Nationale Dinerbon Houten Bij Teus
Nationale Dinerbon Houten Bij Teus

Bij Teus in Houten is een unieke eetgelegenheid om uw Dinercheque te besteden. Schuif aan in dit stijlvolle en modern ingerichte restaurant en geniet van een feestelijke avond uit. De chefs bereiden de heerlijkste gerechten voor u in de open keuken, waardoor de verleidelijke geuren u al tegemoet zullen komen zodra u de zaak binnen stapt. Bij Teus is geopend van dinsdag tot en met zaterdag tussen 17:00 en 0:00. Het is aan te raden om te reserveren én om uw Dinercheque mee te nemen.

Houdt u van uitgebreid tafelen onder het genot van een goed glas wijn? Dan bent u bij Teus aan het goede adres. Teus houdt namelijk ook van mooie wijnen en lekker eten en dit deelt hij graag met zijn gasten. In de keuken van Teus wordt iedere dag een puur, creatief en vooral smaakvol verassingsmenu bereid. Dit menu wisselt elke drie weken en zal zelfs de meest verwende fijnproever positief verassen. U heeft de keus uit drie (35 euro) tot en met zeven (55 euro) gangen. Uiteraard kunt u ook afrekenen met uw Dinercheque. Uw diner wordt perfect begeleid door de bijzondere wijnen, elk met een uniek verhaal.

Ieder gast die bij Teus komt eten wordt volledig in de watten gelegd. Geef daarom gerust bij uw reservering aan wat uw voorkeuren en allergieën zijn, dan kunnen de koks daar rekening mee houden. Neem ook uw Dinercheque mee. Pas wel op, wie eenmaal Bij Teus gegeten heeft wil snel weer!

Nationale Dinerbon

  • Voor 17.00 uur besteld op werkdagen = vandaag verstuurd
  • Besteedbaar bij de leukste restaurants!
  • Te bestellen in waarden van €5,- tot €150,-
  • Bedrijven bestellen makkelijk op factuur

Direct Bestellen