Residence Rhenen

Adres
Veenendaalsestraatweg 50, 3921 EC Elst
Telefoon
0318 542 888
Nationale Dinerbon Elst Residence Rhenen
Nationale Dinerbon Elst Residence Rhenen
Nationale Dinerbon Elst Residence Rhenen
Nationale Dinerbon Elst Residence Rhenen

In de voormalige Oranjerie van het prachtige Residence Rhenen zit nu het moderne Restaurant de Rotisserie. Residence Rhenen is gelegen in de bossen van de Utrechtse Heuvelrug en toch maar tien autominuten vanaf de A12. Het prachtige decor wordt gekenmerkt door de mooie open keuken. U kunt zo een oogje houden op de bereiding van uw heerlijke maaltijd. Op warme dagen kunt zich verplaatsen naar het prachtige terras. U ben bij Restaurant de Rotisserie welkom voor de lunch, het diner of gewoon een heerlijk glas wijn. Met uw Dinercheque zit u hier gebakken.

Onze gerechten worden gekenmerkt door klassieke smaken in een modern jasje. Onze keuken is Frans georiënteerd en de gerechten zijn allemaal vers en eerlijk. De hoge kwaliteitsstandaard maakt dat wij u niet een standaard menu serveren. Bij ons heeft u een ruime keuze uit op het seizoen geïnspireerde menu’s. Met speciale wensen die wij u een passend menuvoorstel dat volledig aansluit bij uw wensen en voorkeuren. Ook bieden wij een preuvenement van kleine gerechtjes, voor het geval dat u niet kunt kiezen. Zeven dagen per week kunt u vanaf half twaalf bij ons komen genieten van de lunch en later op de dag het diner. Wie bieden ook een heerlijke High Tea en High Wine, wanneer u die van tevoren reserveert.

Bij Restaurant De Rotisserie kunt u genieten van overheerlijk eten en drinken middenin de natuur. Onze chefs bereiden alle gerechten met heel veel liefde en dit proeft u! Komt u snel eens bij ons langs om dit zelf te ondervinden? Wij kijken er naar uit. Vergeet uiteraard uw Dinercheque niet, want die accepteren wij ook.

Nationale Dinerbon

  • Voor 17.00 uur besteld op werkdagen = vandaag verstuurd
  • Besteedbaar bij de leukste restaurants!
  • Te bestellen in waarden van €5,- tot €150,-
  • Bedrijven bestellen makkelijk op factuur

Direct Bestellen