Amis

Adres
Dorpsstraat Vo Steenstraat 81, 3732HH De Bilt
Telefoon
030 221 3181
Nationale Dinerbon De Bilt Amis
Nationale Dinerbon De Bilt Amis

“Amis” is Frans voor vrienden! En dat willen we graag met je worden. Met je zijn! Zeker ook met uw Dinercheque of Dinerbon van Diner Cadeau!

Gezellig onder het genot van een drankje en een lekker hapje met elkaar eten. Een borrel met garnituur. Een wijntje met kleine gerechtjes. Heb je meer trek? Dan serveren we wat meer gerechtjes. Niets is onmogelijk, alles kan! Stap in een warme en stijlvolle huiskamersfeer en geniet van een heerlijke lunch of diner. Of heerlijke specialiteiten om samen te delen met je Amis onder het genot van een glas wijn of Utrechts bier. Bij Amis halen we alles uit de kast om je comfortabel te laten genieten van culinaire gerechten. Afrekenen kan ook nog eens gemakkelijk met uw Dinercheque!

Als specialiteit bieden wij bij Amis gerechten die zijn gegrild op onze houtskool BBQ. Wat denkt u bijvoorbeeld van een lekkere saté, een mooie sappige steak of een overheerlijk stukje vis. Uiteraard serveren wij hier bijpassend garnituur bij.

Bij Amis bent u ook aan het juiste adres als u iets te vieren heeft met vrienden, familie of collega’s. Wij bieden speciaal voor grotere gezelschappen een kaart met een aantal arrangementen. Zo verzorgen wij graag een diner, borrel, high tea of vergaderarrangementen. Schroom niet om bij ons naar de mogelijkheden te vragen!

Amis bevindt zich in de Bilt, aan de rand van Utrecht. Het is gemakkelijk te bereiken via uitvalswegen A28 en A27. Ook is het restaurant gemakkelijk te bereiken met het openbaar vervoer en is er meer dan voldoende gratis parkeerplek. Kom vooral eens bij ons langs, ook met uw Dinerbon! Wij heten u alvast van harte welkom!

Nationale Dinerbon

  • Voor 17.00 uur besteld op werkdagen = vandaag verstuurd
  • Besteedbaar bij de leukste restaurants!
  • Te bestellen in waarden van €5,- tot €150,-
  • Bedrijven bestellen makkelijk op factuur

Direct Bestellen