Restaurant Mylos

Adres
Arnhemseweg 5E, 3811 NN Amersfoort
Telefoon
033 - 4635788
Nationale Dinerbon Amersfoort Restaurant Mylos
Nationale Dinerbon Amersfoort Restaurant Mylos
Nationale Dinerbon Amersfoort Restaurant Mylos
Nationale Dinerbon Amersfoort Restaurant Mylos

Bij restaurant Mylos vindt u een stukje Griekenland middenin Amersfoort. U kunt hier in een eigentijdse en gezellige sfeer genieten van authentiek Griekse eten en drinken. Chef Myron bereidt hier voor u met zorg en liefde de meest uiteenlopende gerechten, allen geflankeerd door prachtige Griekse wijnen. Uw Dinercheque is hier altijd prima besteed!

Wanneer u romantisch wilt dineren of gezellig uit eten wilt met het hele gezin, bent u bij Mylos op de juiste plek. Voor elke gelegenheid en met elk gezelschap bent u bij ons verzekerd van een heerlijke avond tafelen in Griekse sferen.

Ons zeer uitgebreide menu bevat voor ieder wat wils. Wij serveren naast vlees- en visgerechten ook heerlijke vegetarische gerechten. Voor de kleine eters zijn er speciale gerechten, maar u kunt dit bijvoorbeeld ook oplossen door een verscheidenheid aan kleine gerechtjes te bestellen. Zo is er voor iedereen wat naar zijn smaak bij en kunt u van heel veel lekkers proeven. Wij serveren ook grotere schotels die u met uw gezelschap kunt delen. De grillgerechten zijn typisch Grieks en komen recht van de grill!

Welke keuze u ook maakt bij Mylos, u hebt de garantie dat alles u heerlijk zal smaken. De meeste gasten willen na hun eerste bezoek aan Mylos, onmiddellijk weer terug. Met allergieën of een speciaal dieet maken de chefs altijd een net zo lekker alternatief.

Gebruik uw Dinercheque dus verstandig en besteed hem bij restaurant Mylos. De lekkerste Griek van Amersfoort en misschien wel daarbuiten. Wij hopen u snel te mogen verwelkomen! Tot dan!

Nationale Dinerbon

  • Voor 17.00 uur besteld op werkdagen = vandaag verstuurd
  • Besteedbaar bij de leukste restaurants!
  • Te bestellen in waarden van €5,- tot €150,-
  • Bedrijven bestellen makkelijk op factuur

Direct Bestellen