Mayur Kitchen (geen e-vouchers)

Adres
Melkmartk 42, 8011 ME Zwolle
Telefoon
038 4235531
Nationale Dinerbon Zwolle Mayur Kitchen (geen e-vouchers)
Nationale Dinerbon Zwolle Mayur Kitchen (geen e-vouchers)
Nationale Dinerbon Zwolle Mayur Kitchen (geen e-vouchers)
Nationale Dinerbon Zwolle Mayur Kitchen (geen e-vouchers)

Aan de Melkmarkt 42 in het centrum van Zwolle vindt u een bijzonder restaurant waar u met uw dinercheque terecht kunt om te proeven van traditionele gerechten uit de Indiase keuken en de keuken van Bangladesh. Het restaurant waar we het over hebben heet restaurant Mayur Kitchen en wordt gerund door een fanatiek echtpaar dat veel passie en plezier heeft in het voor u koken! Samen met de vriendelijke bediening zorgen zij ervoor dat de sfeer in het restaurant altijd goed is en dat u er tijdens uw avond uit eten met uw dinerbon helemaal tot rust komt. Houdt u er wel van om exotische keukens te ontdekken, dan is Mayur Kitchen echt een restaurant voor u en moet u er beslist eens gaan dineren met uw dinercheque.

U vindt op de menukaart de meest uiteenlopende gerechten uit de traditionele keukens van de hierboven genoemde landen. Deze keukens zijn zeer rijk aan verschillende smaken, geuren, kleuren en tradities dus u zal niet snel verveeld raken. Op de kaart worden de verschillende gerechten bij hun originele namen genoemd. De kans is groot dat het u niet meteen duidelijk is wat deze namen inhouden, maar dat is geen probleem want er staat een uitleg bij en de bediening helpt u graag bij uw keuze.

Laat u een avond heerlijk in de watten leggen in Zwolle en geniet van exotische smaken en geuren in een bijzondere en prettige ambiance. Het team van restaurant Mayur Kitchen hoopt u spoedig welkom te mogen heten met uw dinerbon in hun geliefde restaurant!

Nationale Dinerbon

  • Voor 17.00 uur besteld op werkdagen = vandaag verstuurd
  • Besteedbaar bij de leukste restaurants!
  • Te bestellen in waarden van €5,- tot €150,-
  • Bedrijven bestellen makkelijk op factuur

Direct Bestellen