De Belgische Keizer Zwolle

Adres
Melkmarkt 58, 8011 ME Zwolle
Telefoon
038 - 4211011
Nationale Dinerbon Zwolle De Belgische Keizer Zwolle
Nationale Dinerbon Zwolle De Belgische Keizer Zwolle
Nationale Dinerbon Zwolle De Belgische Keizer Zwolle
Nationale Dinerbon Zwolle De Belgische Keizer Zwolle

Een echt Belgisch restaurant en café, en dat in het Noordoosten van Nederland? Dat kan! En bij Belgisch restaurant De Belgische Keizer in Zwolle bent u vanaf nu ook welkom met uw dinercheque om te komen proeven van de beste Belgische bieren en specialiteiten. U kunt in de warme maanden plaatsenemen op het gezellige terras dat grenst aan het Middeleeuwse pand waarin het restaurant is gevestigd, of binnen in het restaurant op de eerste verdieping. Het restaurant is versierd met de mooiste historische muurschilderingen van Belgische stadsgezichten en vertelt een historisch verhaal over de Belgische keuken. Culinair genieten en cultuur snuiven gaan bij De Belgische Keizer dan ook hand in hand, dubbel genieten met uw dinercheque!

Kom proeven van de lekkerste Belgische speciaalbieren op de fles of van de tap, en maak een keuze uit een van de vele authentieke Belgische gerechten van de chef, die voor u met veel liefde en van de meest verse ingrediënten worden bereid.

Een bezoek aan restaurant de Belgische keizer is een unieke ervaring die u mee zal nemen in de historie. Op de muren van het restaurant op de eerste verdieping zijn schilderingen te zien van de stadgezichten van bekende Belgische plaatsen. Is het mooi weer, dan kunt u op het terras plaatsnemen en juist de buitenkant van het historische pand bewonderen! U bent van harte welkom om de Belgische gastvrijheid in het restaurant te komen ervaren en uw dinercheque is eveneens van harte welkom!

 

Nationale Dinerbon

  • Voor 17.00 uur besteld op werkdagen = vandaag verstuurd
  • Besteedbaar bij de leukste restaurants!
  • Te bestellen in waarden van €5,- tot €150,-
  • Bedrijven bestellen makkelijk op factuur

Direct Bestellen