VechtdalFood Catering

Adres
Voorbrug 1, 7731BB Ommen
Telefoon
0529 455 550
Nationale Dinerbon Ommen VechtdalFood Catering
Nationale Dinerbon Ommen VechtdalFood Catering

Bij de organisatie van een feest of evenement komt veel kijken. Gastenlijsten, aankleding, muziek en niet te vergeten heerlijk eten. Vooral het laatste puntje kan bij veel organisatoren nog wel eens stress veroorzaken. Niet iedereen is een geboren keukenprins of –prinses en zelfs als u dat wel bent kan het lastig zijn om het verzorgen van het eten te combineren met het in goede banen leiden van de andere aspecten van het evenement. Bovendien is het lastig om van uw evenement te genieten wanneer u zelf in de keuken staat te koken of af te wassen. Om deze reden willen wij u graag de mogelijkheid bieden om uw dinerbon in te zetten bij een unieke en kwalitatief hoogstaande cateraar. Zo kunt u zich richten op de rest van de organisatie!

De cateraar die met liefde de culinaire delen van uw event op zich neemt heet VechtdalFood Catering. Bij hen kunt u uw dinercheque inzetten en in ruil daarvoor komen Gerhard Müller en Nick van Swaal bij u thuis of op locatie de meest heerlijke gerechten bereiden. Zij gebruiken voor deze bereiding lokale en regionale kwaliteitsproducten met een authentieke smaak. Op deze manier bent u ervan verzekerd dat uw gasten zeer goed zijn verzorgd en u hoeft zich achteraf geen zorgen te maken over een vieze keuken of veel afwas. Grijp deze unieke kans aan en besteed uw dinerbon bij VechtdalFood Catering voor een vlekkeloos feest of evenement!
Benieuwd naar de precieze mogelijkheden die u heeft met uw dinercheque? Schroom niet om contact met de heren op te nemen om de wensen voor uw evenement te bespreken!

Nationale Dinerbon

  • Voor 17.00 uur besteld op werkdagen = vandaag verstuurd
  • Besteedbaar bij de leukste restaurants!
  • Te bestellen in waarden van €5,- tot €150,-
  • Bedrijven bestellen makkelijk op factuur

Direct Bestellen