Het Wapen van Markelo (MA t/m DO)

Adres
Grotestraat 3, 7475 AD Markelo
Telefoon
0547 - 361310
Nationale Dinerbon Markelo Het Wapen van Markelo (MA t/m DO)
Nationale Dinerbon Markelo Het Wapen van Markelo (MA t/m DO)
Nationale Dinerbon Markelo Het Wapen van Markelo (MA t/m DO)
Nationale Dinerbon Markelo Het Wapen van Markelo (MA t/m DO)

Het Wapen van Markelo een gezellig en sfeervol restaurant met heerlijk eten. Markelo vindt u in het mooie en pittoreske Markelo. Wanneer u hier op bezoek bent moet u zeker een keer bij ons binnenstappen, dat kan natuurlijk ook met uw Dinercheque. Vanwege de prominente ligging en de kwaliteit van het restaurant voegt Het Wapen van Markelo echt wat toe aan Markelo en is in de wijde omstreken bekend.

Kom vanaf 17:00 bij ons heerlijk dineren, vergrijp u aan de meest tongstrelende vis- en vleesspecialiteiten. Laat u verrassen door de kwaliteit die u terugvind op het bord voor u. Ook vegetariërs zijn bij het wapen van Markelo natuurlijk van harte welkom, voor vegetariërs bieden wij een ruime keuze uit heerlijk alternatieven. Ook voor andere speciale dieetwensen zoals een gluten allergie staan wij open zullen er voor zorgen dat er iets heerlijks en van kwaliteit op uw bord verschijnt. Een populaire keuze bij het Wapen van Markelo zijn de maandelijks variërende driegangenmenu’s waar u de vinger bij af kunt likken! Natuurlijk kunnen deze menu’s aangepast worden naar uw persoonlijke smaak. Schuif met uw Dinercheque aan in ons warm en sfeervol ingerichte restaurant en geniet van alle lekkere gerechten die het Wapen van Markelo serveert. Ook kunt u bij ons plaatsnemen in de gezellige serre of ons riante terras waar tot in de laatste uurtjes getafeld kan worden door de handige heaters.

Zien we u snel verschijnen? Het Wapen van Markelo is de uitgelezen plek om uw Dinercheque te komen verzilveren. Hopelijk tot snel!

Nationale Dinerbon

  • Voor 17.00 uur besteld op werkdagen = vandaag verstuurd
  • Besteedbaar bij de leukste restaurants!
  • Te bestellen in waarden van €5,- tot €150,-
  • Bedrijven bestellen makkelijk op factuur

Direct Bestellen