De Bottermarck

Adres
Broederstraat 23, 8261 GN Kampen
Telefoon
038 - 3319542
Nationale Dinerbon Kampen De Bottermarck
Nationale Dinerbon Kampen De Bottermarck
Nationale Dinerbon Kampen De Bottermarck
Nationale Dinerbon Kampen De Bottermarck

Woont u in Kampen, of bent u hier op bezoek? Dan moet u zeker een keer een bezoek brengen aan de Bottermmarck. Dit restaurant is gelegen aan een heel pittoresk en schilderachtig pleintje. Hier kunt u heerlijk genieten van culinair hoogstaande gerechten. Kom langs met uw dinercheque en geniet bij de Bottermarck van de heerlijke Frans-Internationale keuken.

Eerlijke en verantwoord, dat zijn twee woorden die goed aansluiten bij dit restaurant. In de keuken wordt er namelijk alleen maar gewerkt met overheerlijke seizoensgebonden producten uit de regio. Al deze producten worden speciaal voor u met liefde en zorg veranderd in heerlijke gerechten. U kunt een van onze heerlijke gerechten kiezen van de kaart, maar u kunt natuurlijk ook kiezen uit een van onze menu’s. Onze menu’s gaan van twee tot zeven gangen. Stapt u eens binnen met uw dinercheque en ervaar een van onze overheerlijke menu’s.

U kunt bij ons natuurlijk heerlijk dineren, maar bij ons is het ook gewoon prima mogelijk om heerlijk te lunchen, borrelen of high teaen. Natuurlijk is het ook gewoon mogelijk om bij ons neer te dalen voor een lekker kopje koffie op ons terras.

Op ons terras is er plaats voor veertig personen. Elk van deze plekken van dit terras zijn gelegen op het prachtige schilderachtige pleintje. Kom op ons terras zitten en geniet van het stokoude Kampen. Het gebouw van de Bottermarck komt zelfs uit de zestiende eeuw!

Heeft u zin in een heerlijke culinaire ervaring in hartje Kampen? Kom dan met uw dinercheque langs bij de Bottermarck en geniet!

Nationale Dinerbon

  • Voor 17.00 uur besteld op werkdagen = vandaag verstuurd
  • Besteedbaar bij de leukste restaurants!
  • Te bestellen in waarden van €5,- tot €150,-
  • Bedrijven bestellen makkelijk op factuur

Direct Bestellen