Restaurant De Pyramiden

Adres
Nieuwstraat 38, 7551CZ Hengelo
Telefoon
074 2437645
Nationale Dinerbon Hengelo Restaurant De Pyramiden
Nationale Dinerbon Hengelo Restaurant De Pyramiden
Nationale Dinerbon Hengelo Restaurant De Pyramiden
Nationale Dinerbon Hengelo Restaurant De Pyramiden

Zin in overheerlijk Egyptisch eten en bent u in of in de buurt van Hengelo? Haast u dan met uw Nationale Dinerbon naar restaurant de Pyramiden. Wij zijn expert op het gebied van authentiek Egyptisch eten. Ook ons gezellige restaurant is typisch Egyptisch ingericht en op zonnige dagen kunt u heerlijk dineren op ons terras. Onze bediening is professioneel, maar altijd in voor een gezellig praatje en een grapje. Ook met grote groepen kunt u goed bij ons terecht. Vier bij ons uw verjaardag, reünie, afstuderen, enz.

Onze kaart bevat Egyptische specialiteiten zoals shoarma, kebab, shaslik, falafel, spareribs, koteletten en uiteraard heerlijke grillschotels. Daarnaast kunt u bij ons lekkere voorgerechten vinden zoals een Egyptische soep of uw maaltijd uitbreiden met vers gemaakte extra’s. Wij schenken ook een lekker glas wijn of een koel biertje. De Pyramiden is er voor iedereen, dus hebben wij voor de kinderen speciale kleine gerechtjes. De maaltijd is pas af met één van onze typische Egyptische desserts.

Op onze website vindt u onze volledige menukaart en ook de mogelijkheden die wij bieden om te bezorgen. Dan hoeft u niet eens uw huis uit voor heerlijk eten.

Komt u snel eens langs bij de Pyramiden om een snelle hap af te halen of gewoon om een lekker uitgebreid diner te nuttigen op uw gemak. Het is allemaal mogelijk! Vergeet niet om uw Nationale Dinerbon mee te nemen en wandel gewoon een keertje naar binnen bij ons. Wij heten u alvast van harte welkom en kijken uit naar uw bezoek!

Nationale Dinerbon

  • Voor 17.00 uur besteld op werkdagen = vandaag verstuurd
  • Besteedbaar bij de leukste restaurants!
  • Te bestellen in waarden van €5,- tot €150,-
  • Bedrijven bestellen makkelijk op factuur

Direct Bestellen