Landgoed De Uitkijk

Adres
Hellendoornsebergweg 8, 7447PA Hellendoorn
Telefoon
0548 - 65 41 17
Nationale Dinerbon Hellendoorn Landgoed De Uitkijk
Nationale Dinerbon Hellendoorn Landgoed De Uitkijk
Nationale Dinerbon Hellendoorn Landgoed De Uitkijk

Landgoed De Uitkijk is een hotel en restaurant in Hellendoorn, waar puur genieten voorop staat. Omdat het gevestigd is aan de rand van nationaal park De Sallandse Heuvelrug, kan uw maaltijd alleen verstoort worden door het geluid van de vogeltjes en de bomen. Kom weer helemaal tot rust op het zonnige terras of binnen bij het haardvuur. U hoeft geen hotelgast te zijn om gezellig te komen eten. Neem ook gerust uw Dinercheque mee!

Landgoed De Uitkijk is een uiterst geschikte plek voor een lichte of uitgebreide lunch. U kunt er de hele dag met uw Dinerbon terecht! Wat dacht u van een frisse salade, luxe belegd broodje, Uitkijk lunch of seizoenssoep? Of heeft u meer zin in een luxe Black Angus Burger met friet? Het is ook leuk om gezellig te komen borrelen met uw Dinerbon. Bestel bijvoorbeeld een uitbundige borrelplank met onder andere Twentse worst, jonge en oude kaas, gamba's en rauwkost. Ook in de avond is het goed toeven bij Landgoed De Uitkijk. Op de menukaart vindt u ambachtelijk bereide gerechten, geïnspireerd door het beste van de seizoenen. In het voorjaar eet u asperges, in het najaar eet u wildgerechten. Geniet van een avond lang tafelen en betaal met uw Dinercheque.

De eigenaren van De Uitkijk delen graag hun passie voor lekker eten en mooie wijnen. Ze bezitten dan ook over een indrukwekkend assortiment. Laat u adviseren door de sommelier en geniet van een klassiek of juist verassend glas wijn. 

Nationale Dinerbon

  • Voor 17.00 uur besteld op werkdagen = vandaag verstuurd
  • Besteedbaar bij de leukste restaurants!
  • Te bestellen in waarden van €5,- tot €150,-
  • Bedrijven bestellen makkelijk op factuur

Direct Bestellen