Bistro de Postkoets

Adres
Blankenburg 4a, 7481 DX Haaksbergen
Telefoon
053 5728794
Nationale Dinerbon Haaksbergen Bistro de Postkoets
Nationale Dinerbon Haaksbergen Bistro de Postkoets
Nationale Dinerbon Haaksbergen Bistro de Postkoets
Nationale Dinerbon Haaksbergen Bistro de Postkoets

Bij Bistro de Postkoets in Haaksbergen kunt u met de Nationale Dinerbon genieten van een heerlijke, gezellige maaltijd. De Postkoets staat voor gezellig en heerlijk eten voor een betaalbare prijs. Bij de Postkoets kunt u dan ook uitstekend terecht voor een smakelijke en gezellige avond uit. U bent bij ons ook aan het juiste adres voor een gezellig en memorabel feest en voor het afhalen van een heerlijke maaltijd voor thuis, als u wat krapper in de tijd zit. Met de Nationale Dinercadeaubon kunt u genieten van onze gevarieerde kaart. Onze koks bereiden de gerechten met zorg, aandacht en veel passie, iets dat u zult merken! Stel een heerlijke maaltijd samen van onze à la carte en dessert kaart en kies een heerlijke wijn van onze wijnkaart om uw diner compleet te maken.

Bij de Postkoets houden wij graag rekening met uw dieetwensen. Schroom dus niet om deze aan ons door te geven. Omdat wij verse ingrediënten gebruiken is het ook mogelijk om de meeste gerechten glutenvrij te bestellen bij ons. Hoe het ook zij, onze kaart bevat een aantal interessante en verrassende gerechten. Probeer bijvoorbeeld de Boeuff Stroganoff of de ‘Spies ONWIES’, de spies die ons bekend heeft gemaakt in Haaksbergen en omstreken. De ‘Spies ONWIES’ bestaat uit een kilo rundvlees, geserveerd in 2 gangen met sauzen naar keus. Wij hebben voor iedereen wat lekkers op de kaart staan, ongeacht uw voorkeuren!

Kom gezellig bij ons dineren en neem uw Nationale Dinerbon mee. Wij hopen u binnenkort te kunnen verwelkomen in onze gezellig bistro!

Nationale Dinerbon

  • Voor 17.00 uur besteld op werkdagen = vandaag verstuurd
  • Besteedbaar bij de leukste restaurants!
  • Te bestellen in waarden van €5,- tot €150,-
  • Bedrijven bestellen makkelijk op factuur

Direct Bestellen