Grand Cafe Fanfare

Adres
Binnenpad 68, 8355 BV Giethoorn
Telefoon
0521 36 16 00
Nationale Dinerbon Giethoorn Grand Cafe Fanfare
Nationale Dinerbon Giethoorn Grand Cafe Fanfare

Giethoorn, of ‘Venetië van het Noorden’ zoals het in de volksmond ook wel wordt genoemd, is een gebied waar land en water tot een prachtige balans zijn gekomen. Het is daarom een perfecte locatie voor de watersport. Na een hele dag in de touwen van een boot of surfplank te hangen is het natuurlijk geen verrassing dat u een flinke trek heeft. Gelukkig maken ze bij Grand Café Fanfare een heerlijke maaltijd voor u klaar. Deze kunt u zelfs betalen met een dinerbon van Diner Cadeau.

Het is bij Fanfare ouderwets genieten in een moderne jas. Het glorierijke verleden van het café wordt naar geknipoogd maar er wordt absoluut niet op de lauweren gerust. Ze zijn bij het Grand Café altijd bezig om zichzelf te verbeteren. Of dat nou op de kwaliteit van het eten slaat, een nieuw arrangement of het verbeteren van de gastvrijheid. Toch zijn al deze punten al van hoge kwaliteit. De keuken brigade is steeds opnieuw bezig om voor u de beste kaart samen te stellen zodat u altijd tevreden zult zijn aan het eind van de avond. Het is immers van groot belang, voor het hele team, dat iedereen kan genieten. Zo ook de kinderen, daarom wordt er speciaal voor hun een special menu samengesteld.

Daarnaast zijn er natuurlijk nog de arrangementen. Het Grand Café is de aangewezen plek voor een gezellige bedrijfsborrel maar ook voor belangrijke evenementen zoals een trouwerij of een receptie. Bij Fanfare kunnen ze alles voor u regelen. Het team van Fanfare kunt u absoluut op bouwen.

Kom dus snel langs en vergeet niet om met een Dinerbon van Diner Cadeau te betalen.

Nationale Dinerbon

  • Voor 17.00 uur besteld op werkdagen = vandaag verstuurd
  • Besteedbaar bij de leukste restaurants!
  • Te bestellen in waarden van €5,- tot €150,-
  • Bedrijven bestellen makkelijk op factuur

Direct Bestellen