De Rietstulp

Adres
Dominee T.O. Hylkemaweg 15, 8355 CE Giethoorn
Telefoon
0521 - 361833
Nationale Dinerbon Giethoorn De Rietstulp
Nationale Dinerbon Giethoorn De Rietstulp
Nationale Dinerbon Giethoorn De Rietstulp
Nationale Dinerbon Giethoorn De Rietstulp

Wanneer u uw Dineercheque wilt gebruiken in het prachtige Giethoorn, ook wel ‘Hollands Venetië’ genoemd, dan kiest u voor restaurant het Rietstulpje. Dit restaurant ligt aan de prachtige Cornelisgracht op nog geen 300 meter van de historische dorpskern. Hier wacht elk gezelschap voor elke gelegenheid een culinaire beleving die niet snel wordt vergeten. Het Rietstulpje is er voor iedereen en daarom bieden wij mogelijkheden voor elke portemonnee. Met uw Dinercheque wordt uw bezoek aan het Rietstulpje uiteraard nog voordeliger!

 

Voor zowel een heerlijke lunch als een à la carte diner kunt u terecht bij restaurant het Rietstulpje. Daarnaast kunt u altijd genieten van een bijzondere High Tea of brunch. Sinds kort bieden wij ook een High Beer, waarbij u verschillende bieren kunt proeven onder het genot van heerlijke koude en warme hapjes. Wij organiseren van alles voor grote groepen waaronder gezellige ontbijtjes, picknicks, barbecues of bijvoorbeeld een kookworkshop. Op onze site vindt u hier meer over, maar u kunt bij uw bezoek ook altijd informeren!

 

Ons menu is zeer gevarieerd. U kunt bij de lunch kiezen tussen warme soepen, salades, omeletten, snacks, pannenkoeken, maar ook uitgebreide lunchgerechten. Loop ook binnen voor een lekker drankje, ijsje of borrel. Met het diner zijn er uitgebreide menu-mogelijkheden of de mogelijkheid te kiezen van ons plate-menu. Wat u ook kiest, bij het Rietstulpje is alles met veel zorg en liefde bereid.

 

Bij het Rietstulpje staat de deur voor iedereen open. De bediening zal u met open armen en een gulle lach ontvangen. Gebruik dus zeker uw Dinercheque eens voor een bezoek aan dit prachtige restaurant. Tot snel!

Nationale Dinerbon

  • Voor 17.00 uur besteld op werkdagen = vandaag verstuurd
  • Besteedbaar bij de leukste restaurants!
  • Te bestellen in waarden van €5,- tot €150,-
  • Bedrijven bestellen makkelijk op factuur

Direct Bestellen