Da Mario

Adres
Vleeshouwerstraat 4-6, 7411 JN Deventer
Telefoon
0570 - 619393
Nationale Dinerbon Deventer Da Mario
Nationale Dinerbon Deventer Da Mario
Nationale Dinerbon Deventer Da Mario
Nationale Dinerbon Deventer Da Mario

In Hanzenstad Deventer genieten van de heerlijkste Italiaanse gerechten met uw Nationale Dinerbon? Dan is Da Mario het restaurant voor u. Wij zijn gevestigd in hartje Deventer, om precies te zijn op de Vleeshouwerstraat. Een lekker rustiek plekje, waar de karaktertrekken van Deventer goed tot uiting komen. Da Mario is al jaren een begrip in Deventer en omstreken en veel Deventenaren zijn dan ook opgegroeid met Da Mario. Veel mensen kunnen u dan ook waarschijnlijk feilloos de juiste weg aanwijzen als u op straat naar Da Mario vraagt. Zeker een goed teken lijkt ons toch. Onze keuken haalt dan ook al jaren een constant hoog niveau. Tegelijkertijd zorgen wij ervoor dat onze keuken voor iedereen toegankelijk blijft. Wat dacht u van een overheerlijke pizza uit onze mooie steenoven met daarbij een heerlijk wijntje? Met uw Nationale Dinerbon kunt u dus op en top Italiaans genieten bij Da Mario. Een intiem diner voor twee met uw Nationale Dinerbon kan natuurlijk als geen ander bij Da Mario. Ook voor groepen zijn wij uitermate geschikt.

Geniet bij ons van onze uitgebreide kaart die vol staat met Italiaanse lekkernijen. Probeer bijvoorbeeld onze osobucco, waarvan sommige van onze Italiaanse gasten beweren dat deze beter is dan in Italië zelf. Zo staan er nog veel meer prachtige Italiaanse klassiekers op onze menukaart, maar het avontuur schuwen wij zeker niet bij Da Mario. Met de Nationale Dinerbon kunt u dus ook lekker genieten van een aantal verrassende Italiaanse gerechten.

Neem uw Nationale Dinerbon mee naar Deventer en kom gezellig Italiaans genieten bij Da Mario. Wij hopen u binnenkort te kunnen verwelkomen in ons mooie restaurant!

Nationale Dinerbon

  • Voor 17.00 uur besteld op werkdagen = vandaag verstuurd
  • Besteedbaar bij de leukste restaurants!
  • Te bestellen in waarden van €5,- tot €150,-
  • Bedrijven bestellen makkelijk op factuur

Direct Bestellen