Pizzeria Venezia

Adres
Markt 16, 7701 GW Dedemsvaart
Telefoon
0523 - 615506
Nationale Dinerbon Dedemsvaart Pizzeria Venezia
Nationale Dinerbon Dedemsvaart Pizzeria Venezia
Nationale Dinerbon Dedemsvaart Pizzeria Venezia
Nationale Dinerbon Dedemsvaart Pizzeria Venezia

Op de Markt in Dedemsvaart kun u met uw Dinercheque heerlijk eten bij restaurant Pizzeria Venezia. Dit stijlvol ingerichte restaurant bevindt zich midden in het dorpscentrum. Heeft u behoefte aan een romantisch dinertje of juist aan een avondje met het hele gezin? In alle gevallen bent u bij Pizzeria Venezia aan het goede adres. Het restaurant is dagelijks geopend vanaf vier uur. Heeft u geen zin om het huis uit te gaan? Dan kunt u ook gewoon het eten laten bezorgen.

Het vriendelijke personeel zal er hoogstpersoonlijk voor zorgen dat u zich thuis voelt. Of nou ja, eigenlijk voelt het alsof u op vakantie bent in Italië. Op de menukaart staan namelijk alle traditionele Italiaanse gerechten die u gewend bent. Pizza, pasta en nog veel meer. Er is van alles mogelijk met uw Dinercheque. Vleesliefhebbers kunnen ook een lekker bord spareribs bestellen. Het eten bij Pizzeria Venezia is niet alleen smaakvol, maar ook schappelijk geprijsd. Op woensdag is het pastadag, dan kunt u de lekkerste pasta’s bestellen voor slechts 8 euro! U mag dan kiezen tussen penne en spaghetti. Op donderdag is het pizzadag en dan zijn de pizza’s 8 euro. Zo komen pastafans en pizzaliefhebbers met hun Dinercheque dus beiden aan hun trekken!

Restaurant Pizzeria Venezia is het ideale restaurant voor ieder moment. Spontaan na het boodschappen doen, als romantisch uitje, maar ook als er iets gevierd mag worden. Vanaf 8 personen kunt u zelfs een Italiaans buffet bestellen! Met uw Dinercheque kunt u hier zeven dagen per week terecht. Een stukje Italië in het Hollandse Dedemsvaart!

Nationale Dinerbon

  • Voor 17.00 uur besteld op werkdagen = vandaag verstuurd
  • Besteedbaar bij de leukste restaurants!
  • Te bestellen in waarden van €5,- tot €150,-
  • Bedrijven bestellen makkelijk op factuur

Direct Bestellen