Cafe-diner 't Weesperplein

Adres
Slijkstraat 43, 1381 AZ Weesp
Telefoon
0294 482820
Nationale Dinerbon Weesp Cafe-diner 't Weesperplein

Het ontbreekt in Weesp niet aan gezellige plekjes om een hapje te eten. Toch zijn er maar een paar die dezelfde kwaliteit en gezelligheid hebben als het restaurant ’t Weesperplein. Naast de geweldige locatie, aan dé winkelstraat van Weesp, is het ook nog eens een restaurant met een ongedwongen sfeer en een schattige binnentuin. Wat het helemaal af maakt, ze accepteren de Dinerbon van Diner Cadeau.

’t Weesperplein is een begrip geworden in Weesp. Het restaurant is al 16 geopend en al net zo lang dé plek om een lekkere saté te nuttigen. De saté is zelfs de reden dat vele Weespenaren terug blijven komen. Maar bij ’t Weesperplein denken ze aan iedereen, zelfs als u geen liefhebber van de saté bent. Voor iedereen is er wel een gerecht op de kaart te vinden. Bij ’t Weesperplein vinden ze het namelijk belangrijk dat iedereen kan genieten. Ook als u twijfelt is er een goed alternatief voor u. Het ‘Diner Parade’ menu is er special voor twee personen die graag delen. U krijgt dan vier kleine voor-, en vier kleine hoofdgerechten om samen van te genieten.

Het zijn niet alleen de heerlijke gerechten die van het restaurant een begrip hebben gemaakt. Bij ’t Weesperplein staan ze namelijk altijd klaar om u bij te staan in het regelen van een arrangement. Van trouwerijen tot besloten etentjes tot en met 70 man. U kunt nu ook meedoen aan het Moord Diner. Samen met 8 tot 16 man gaat u een moord mysterie oplossen onder het genot van een heerlijke maaltijd.

Kom dus snel even buurten. Vergeet niet dat u kunt betalen met een Dinerbon van Diner Cadeau.

Nationale Dinerbon

  • Voor 17.00 uur besteld op werkdagen = vandaag verstuurd
  • Besteedbaar bij de leukste restaurants!
  • Te bestellen in waarden van €5,- tot €150,-
  • Bedrijven bestellen makkelijk op factuur

Direct Bestellen