Restaurant en Tapasbar Kriti

Adres
'Neckerstraat 3, 1441 KT Purmerend
Telefoon
0299-429049
Nationale Dinerbon Purmerend Restaurant en Tapasbar Kriti
Nationale Dinerbon Purmerend Restaurant en Tapasbar Kriti
Nationale Dinerbon Purmerend Restaurant en Tapasbar Kriti
Nationale Dinerbon Purmerend Restaurant en Tapasbar Kriti

In het centrum van Purmerend kunt u nu op een leuke wijze uw dinerbon besteden. U bent namelijk van harte welkom om te komen dineren bij Grieks Restaurant & Tapasbar Kriti. U vindt Restaurant & Tapasbar kriti in een hoekpand aan de kerstraat 37. Het heeft een centrale ligging op loopafstand van de drukke Koemarkt en Theater de Purmarijn. Voor of na uw diner bij Kriti heeft u dus volop mogelijkheden om voorstellingen te bezoeken of het nachtleven van Purmerend te verkennen. Grieks Restaurant & Tapasbar Kriti is gezellig ingericht. De sfeer is licht en vrolijk. Dit komt met name door de fleurige schilderingen op de muren. Omdat het restaurant uit twee verdiepingen bestaat, kunt u bij Kriti zowel met grote groepen als gezellig met zijn tweeën dineren. Uw dinercheque is bovendien het gehele jaar welkom hier, dus vergeet deze niet mee te nemen bij uw bezoek!

Op het menu bij Grieks Restaurant & Tapasbar Kriti staan traditionele Griekse gerechten, en ook de bekende Griekse Mezedes. Mezedes zijn kleine gerechtjes die u kunt delen met uw gezelschap. U kunt hier een hele maaltijd van maken, maar u kunt ze ook als voorgerechtjes bestellen. Op de mezedeskaart vindt u onder andere Dolmakia, dit zijn wijnbladeren gevuld met rijst, kruiden en groenten. Met uw dinerbon kunt u daarnaast ook ‘Kotopoulo Souvlaki’ bestellen. Dit is een gerecht van kipspiesjes van de grill met een frisse knoflooksaus.

Kom zelf ontdekken wat Grieks Restaurant & Tapasbar Kriti u allemaal te bieden heeft en reserveer een tafel in dit gezellige restaurant in het centrum van Purmerend. U kunt met uw dinercheque betalen, dus vergeet deze vooral niet mee te nemen bij uw bezoek!

Nationale Dinerbon

  • Voor 17.00 uur besteld op werkdagen = vandaag verstuurd
  • Besteedbaar bij de leukste restaurants!
  • Te bestellen in waarden van €5,- tot €150,-
  • Bedrijven bestellen makkelijk op factuur

Direct Bestellen