Het Spieghelhuys

Adres
Dammerweg 3, 1394 GM Nederhorst den Berg
Telefoon
0294 - 253807
Nationale Dinerbon Nederhorst den Berg Het Spieghelhuys
Nationale Dinerbon Nederhorst den Berg Het Spieghelhuys
Nationale Dinerbon Nederhorst den Berg Het Spieghelhuys
Nationale Dinerbon Nederhorst den Berg Het Spieghelhuys
Nationale Dinerbon Nederhorst den Berg Het Spieghelhuys

Met de Nationale Dinerbon kunt u in het gezellige plaatsje Nederhorst den Berg gezellig aanschuiven in brasserie Het Spieghelhuys. Het Spieghelhuys is een flinke brok horeca en plezier, aangezien we naast een brasserie ook een pannenkoekenhuis zijn. Eigenlijk zijn we een Pannenkoekentuin en dat is ook de naam die hebben gegeven aan het pannenkoekenhuis. Lekker genieten van de zon en een ambachtelijke pannenkoek, dat is de Pannenkoekentuin op zijn best. Het prettige is dat beide restaurants een eigen stijl hebben, maar dat ze wel een keuken delen. Zo kunt u in onze brasserie ook genieten van een heerlijke pannenkoek en in de tuin kunt u dan weer een lekker gerecht van de brasseriekaart bestellen. Lekker flexibel dus met uw Nationale Dinerbon. Wij hebben een leuk ingerichte speelkamer, zodat de kinderen lekker kunnen gaan spelen als ze het aan tafel zitten beu zijn. Met de Nationale Dinerbon bent u van vroeg tot laat welkom bij Het Spieghelhuys. Voor een simpel bakje koffie, maar ook voor lunch, borrel en diner.

In onze keuken werken wij met eerlijke ingrediënten die lokaal geproduceerd zijn. Ons brood is afkomstig van een lokale bakker en onze desserts maken we van suiker- en roomarm ijs. De melk die gebruikt voor het ijs is afkomstig van koeien van de biologische stadsboerderij Hartstocht in Abcoude. Een prachtige ketting van lokaal geproduceerde producten dus! Met uw Nationale Dinerbon kunt u genieten van de heerlijke smaken die dit oplevert. Onze kaart is ook nog eens lekker gevarieerd, zodat u veel keus heeft met uw Nationale Dinerbon.

Neem uw Nationale Dinerbon mee naar Het Spieghelhuys en schuif gezellig aan. Wij hopen dat we u binnenkort persoonlijk kunnen verwelkomen!

Nationale Dinerbon

  • Voor 17.00 uur besteld op werkdagen = vandaag verstuurd
  • Besteedbaar bij de leukste restaurants!
  • Te bestellen in waarden van €5,- tot €150,-
  • Bedrijven bestellen makkelijk op factuur

Direct Bestellen