Het Pannenkoekenhuys

Adres
Dammerweg 3, 1394GM Nederhorst den Berg
Telefoon
0294 253807
Nationale Dinerbon Nederhorst den Berg Het Pannenkoekenhuys
Nationale Dinerbon Nederhorst den Berg Het Pannenkoekenhuys
Nationale Dinerbon Nederhorst den Berg Het Pannenkoekenhuys

U kunt ook met de Dinerbon terecht bij Het Pannenkoekenhuys in Nederhorst Den Berg. Dit is de perfecte eetgelegenheid voor een avondje uit met het hele gezin. Jong en oud kan hier genieten van een ambachtelijke en oer-Hollandse pannenkoek. Want wie is hier nou niet dol op? Overigens serveren ze ook nog andere gerechten, mocht u toch liever iets anders willen. Zo kan iedereen aan tafel een smakelijke en gezellige avond beleven! Kom dus gauw langs bij Het Pannenkoekenhuys en neem gerust uw Dinercheque mee.

Uw kinderen zijn bij Het Pannenkoekenhuys aan het juiste adres. Ze hebben allerlei kindergerechten, waaronder de Knuffel Pannenkoek. Bovendien beschikken ze ook over een leuke speelkamer, waardoor de kleintjes zich geen moment hoeven te vervelen. Op de kaart vindt u enorm veel hartige belegsoorten zoals ham, spek, kaas, tomaat, champignons en nog veel meer. U kunt eindeloos combineren! Probeer ook eens één van de speciale pannenkoeken in ruil voor uw Dinerbon. Zo hebben ze bijvoorbeeld de Shoarma Pannenkoek, De Saté Pannenkoek en de Zee Pannenkoek met tonijn, kappertjes, rode ui en mayonaise. Of wat dacht u van de Mannen Pannenkoek met spek, champignons, ui en kippenlevertjes?

Zoetekauwen zijn bij Het Pannenkoekenhuys overigens ook aan het juiste adres. Die kunnen de Dinercheque inwisselen voor een pannenkoek met appel en rozijnen of een pannenkoek met banaan en chocoladesaus. Het Pannenkoekenhuys is dagelijks geopend vanaf 16:00. Als u op donderdag of vrijdag komt dineren, zijn de pannenkoeken zelfs nóg vriendelijker geprijsd. Eet smakelijk!

Nationale Dinerbon

  • Voor 17.00 uur besteld op werkdagen = vandaag verstuurd
  • Besteedbaar bij de leukste restaurants!
  • Te bestellen in waarden van €5,- tot €150,-
  • Bedrijven bestellen makkelijk op factuur

Direct Bestellen