Restaurant de Doelen

Adres
Sluis 1, 1398 AR Muiden
Telefoon
0294-263200
Nationale Dinerbon Muiden Restaurant de Doelen
Nationale Dinerbon Muiden Restaurant de Doelen
Nationale Dinerbon Muiden Restaurant de Doelen
Nationale Dinerbon Muiden Restaurant de Doelen

In het charmante plaatsje Muiden, slechts 15 kilometer van Amsterdam, kunt u een bourgondische maaltijd nuttigen bij restaurant De Doelen. Dit stijlvolle restaurant hanteert een authentieke Franse keuken waar u kunt genieten van echte Franse gerechten in een eigentijds jasje. Bij De Doelen houden ze van gezelligheid, lekkere gerechten en een goed glas wijn. U bent er ook van harte welkom met uw Dinercheque! Het restaurant is gelegen op een unieke plek aan de Groote Zeesluizen bij de Vecht. Als u op het terras gaat zitten, dan kunt u uitkijken op de inkomende en uitkomende schepen. Breng ook een bezoekje aan het nabij gelegen Muiderslot.

Bij Restaurant de Doelen kunt u ontspannen in een typisch Hollandse setting, maar genieten van heerlijke Franse specialiteiten. De ervaren chef-kok en zijn keukenbrigade koken dagelijks met verse en kwalitatief hoogstaande producten, wat u zeker terug zult vinden in de smaak van het eten. Met uw Dinercheque kunt u onder andere kiezen voor een drie- of viergangenmenu. Ideaal voor als u echt eens even de tijd wilt nemen om uitgebreid te dineren! In de zomer waant u zich in luxe als u gaat voor de fruits de mer. Dan kunt u onder andere oesters en kreeft bestellen. Als het wat kouder wordt, serveren ze bij De Doelen huisgemaakte terrines en wildgerechten met paddenstoelen en truffel. Een feest van smaak met uw Dinercheque!

Sluit de maaltijd goed af met een heerlijk dessert of natuurlijk een kaasplankje. Haal de Fransman in u naar boven! Besteedt uw Dinercheque bij restaurant De Doelen.

Nationale Dinerbon

  • Voor 17.00 uur besteld op werkdagen = vandaag verstuurd
  • Besteedbaar bij de leukste restaurants!
  • Te bestellen in waarden van €5,- tot €150,-
  • Bedrijven bestellen makkelijk op factuur

Direct Bestellen