Restaurant Mazzel

Adres
Zomerkade 178, 1273 SR Huizen
Telefoon
035 524 0900
Nationale Dinerbon Huizen Restaurant Mazzel
Nationale Dinerbon Huizen Restaurant Mazzel
Nationale Dinerbon Huizen Restaurant Mazzel
Nationale Dinerbon Huizen Restaurant Mazzel

Met de Nationale Dinerbon heerlijke grillgerechten eten met het Gooimeer op de achtergrond? Dat kan bij Israëlische Grillroom & Steakhouse Mazzel. Ware grillkunstenaars die het maken van perfecte grillgerechten als het hoogste goed beschouwen. Bij Mazzel kunt u met de Nationale Dinerbon dan ook genieten van een prachtige kapsalon. De kunst van het op de juiste manier maken van een kapsalon beheersen wij als geen ander bij Mazzel. Een simpel concept toch? Wat frietjes, döner erover, beetje kaas smelten en afmaken met wat sla. Simpel ja, maar wel met een hoop nuances. De kunst van een kapsalon is de knapperigheid van de frietjes te behouden, zelfs onder de laag vlees. Het geheim hiervan moet dat blijven, een geheim, maar een hint die wel gegeven mag worden is deze: Het vlees moet van de hoogste kwaliteit zijn. Als dit niet het geval is krijg je al snel slappe en zompige friet. De Grillmeesters van Mazzel beseffen zich dit terdege. Bij ons geen zompige salons!

Absoluut geen trek in een kapsalon? Geen probleem. Onze kaart barst van de grill- en steakklassiekers. U kunt genieten van de mooiste stukken vlees. Van biefstuk tot varkenshaas en van ossehaas tot rib-eye steak. Grillklassiekers als de Mixed Grill staan natuurlijk ook op de kaart. Kip- en visgerechten ontbreken uiteraard ook niet. Voldoende keus met uw Nationale Dinerbon dus!

Kom gerust een keer bij ons binnenwandelen met uw Nationale Dinerbon. Wij hopen u binnenkort een keer te zien en heten u alvast van harte welkom in Mazzel!

Nationale Dinerbon

  • Voor 17.00 uur besteld op werkdagen = vandaag verstuurd
  • Besteedbaar bij de leukste restaurants!
  • Te bestellen in waarden van €5,- tot €150,-
  • Bedrijven bestellen makkelijk op factuur

Direct Bestellen