Argentina

Adres
Langestraat 130, 1211HC Hilversum
Telefoon
035 - 6237204
Nationale Dinerbon Hilversum Argentina
Nationale Dinerbon Hilversum Argentina
Nationale Dinerbon Hilversum Argentina

Het restaurant met het best gegrilde vlees in het Gooi is natuurlijk Argentina. Hier wordt vlees gegrild met een expertise waar ze in Argentinië trots op zouden zijn. De lekkerste steaks en spiesjes komen hier dampend uit de keuken. Het is een ervaring om bij Argentina een avond uit eten te gaan. Zeker als u dat dan ook betaald met een dinerbon van Diner Cadeau.

Het niveau waar de chef-kok op kookt is ongeëvenaard in de wijde omgeving en misschien wel in heel het Gooi. Zijn kookkunsten lijken voor de leek alsof het magie is. Om deze magie te aanschouwen is op zich al een traktatie, om dit vervolgens ook nog eens te mogen eten is een genot. Dit zorgt er dan ook voor dat ze bij Argentina een lange lijst vaste gasten hebben verzameld die regelmatig terug blijven komen. Maar de reden dat Argentina een begrip is in Hilversum is meervoud. Het is onder andere de passie van de eigenaar. Deze passie weet hij met groot gemak over te brengen op zijn gasten. Ook de bediening heeft hier een handje van en weet in combinatie met de ongedwongen sfeer van het restaurant elke gast het gevoel te geven dat ze in een huiskamer zijn beland. Deze factoren zorgen ervoor dat een avondje uit eten bij Argentina altijd een onvergetelijke ervaring zal zijn.

Wat de ervaring compleet maakt is dat u kunt betalen met een dinerbon van Diner Cadeau. Een deal waar iedereen gebruik van kan maken. Wij hopen dat u snel een keer bij ons op bezoek komt!

Nationale Dinerbon

  • Voor 17.00 uur besteld op werkdagen = vandaag verstuurd
  • Besteedbaar bij de leukste restaurants!
  • Te bestellen in waarden van €5,- tot €150,-
  • Bedrijven bestellen makkelijk op factuur

Direct Bestellen