Il Corso

Adres
Heerenweg 140, 1851 KV Heiloo
Telefoon
072 5334707
Nationale Dinerbon Heiloo Il Corso
Nationale Dinerbon Heiloo Il Corso
Nationale Dinerbon Heiloo Il Corso

In het gezellige Heiloo kunt u met de Nationale Dinerbon in restaurant Il Corso genieten van allerlei Italiaanse specialiteiten. Il Corso is een gezellige en gemoedelijk familierestaurant dat gevestigd is in een typisch uitziend Hollands huisje, inclusief groen puntdakje. Het exterieur verraadt het misschien niet, maar al bij binnenkomst voelt u zich meteen in Italië. Het gezellige interieur dat is versierd met Italiaanse spulletjes en het vriendelijke en gastvrije personeel zorgen er samen voor dat u zich al snel thuis zult voelen bij Il Corso. Met de Nationale Dinerbon rest u verder dan ook weinig dan ontspannen genieten van de heerlijke Italiaanse specialiteiten die wij u voorschotelen. Met de Nationale Dinerbon kunt u bij Il Corso terecht voor een intiem diner voor twee, maar ook voor grotere groepen zijn we uitstekend geschikt.

Wij bereiden met veel passie, zorg en aandacht de heerlijkste Italiaanse gerechten voor onze klanten. Probeer bijvoorbeeld één van onze pizza’s, recht uit de steenoven. Ook onze huisgemaakte pasta’s verdienen een speciale vermelding, onze ravioli in het bijzonder. Verder bereiden wij allerlei lekkere gerechten met verse vis en verse vleesproducten. Sluit uw avond af met een lekker Italiaans dessert, zoals een mooi stukje tiramisu. Met de Nationale Dinerbon kunt u bij Il Corso een fijne impressie krijgen van wat de Italiaanse keuken te bieden heeft.

Heeft u zin om met uw Nationale Dinerbon een avondje te genieten op Italiaanse wijze? Dan hoeft u niet verder te kijken dan Il Corso. Wij heten u op voorhand van harte welkom en we hopen u binnenkort te kunnen verwelkomen in ons mooie restaurant!

Nationale Dinerbon

  • Voor 17.00 uur besteld op werkdagen = vandaag verstuurd
  • Besteedbaar bij de leukste restaurants!
  • Te bestellen in waarden van €5,- tot €150,-
  • Bedrijven bestellen makkelijk op factuur

Direct Bestellen