Cheval Blanc

Adres
Jan van Goyenstraat 29, 2102CA Heemstede
Telefoon
023-5293173
Nationale Dinerbon Heemstede Cheval Blanc
Nationale Dinerbon Heemstede Cheval Blanc

bezoek met uw Dinercheque restaurant Cheval Blanc in Heemstede voor een unieke culinaire ervaring. Sinds oktober 1996 ligt dit restaurant in de Jan van Goyenstraat tussen de Heemstede Dreef en de grens met Haarlem-Zuid. De Jan van Goyenstraat is een gezellig winkelstraatje waar u gemakkelijk kunt parkeren.

In het stijlvolle restaurant wacht u een professioneel team dat precies weet hoe ze u in de watten moeten leggen. Behulpzaamheid en gastvrijheid staan hoog in het vaandel bij dit restaurant vernoemd naar het beroemde wijnhuis in de Franse Bordeaux. U kunt u hier terecht voor elke gelegenheid en wij leveren service op maat; uw feestelijk diner, zakenoverleg of intiem avondje uit.

Ons keukenteam is jong, ambitieus en gedreven en wordt aangestuurd door chef-kok Huub van der Velden. Sinds 2007 is hij ook erkend met een Michelin-ster als de ware kunstenaar die hij is. Huub kookt met een eigen stijl en weet klassiekers innovatief te bereiden. Hij richt zich op ingrediënten uit de regio en het seizoen en werkt bijvoorbeeld veel met vergeten groenten. In onze keuken worden er zowel moderne als klassieke kooktechnieken gebruikt.

Onze kaart heeft een a la carte gedeelte en verschillende menu’s. Het menu Deschamps begint bij drie gangen en geeft u een fantastisch overzicht van al onze specialiteiten. Ook is er een fantastisch marktmenu vernoemd naar onze chef-kok dat dagelijks wisselt. Het menu wisselt voortdurend van samenstelling gelet op het aanbod op de markt van seizoensproducten

Wij hopen u binnenkort met uw Dinercheque in ons prachtige restaurant te kunnen verwelkomen. Zowel voor de kenner als de nieuwe geïnteresseerde is het bij Cheval Blanc culinair genieten. 

Nationale Dinerbon

  • Voor 17.00 uur besteld op werkdagen = vandaag verstuurd
  • Besteedbaar bij de leukste restaurants!
  • Te bestellen in waarden van €5,- tot €150,-
  • Bedrijven bestellen makkelijk op factuur

Direct Bestellen