Restaurant La Citadel

Adres
Gildenplein 28, 1967KL Heemskerk
Telefoon
0251 - 259597
Nationale Dinerbon Heemskerk Restaurant La Citadel

Laten we beginnen om u van harte welkom te heten in ons gezellige restaurant. Bij La Citadel bent u altijd welkom om aan tafel te schuiven en u op uw wenken te laten bedienen door ons geweldige personeel. Ook met een dinerbon van Diner Cadeau bent u welkom.

We hebben een terras op de zonzijde en daarom kunt u, als het weer meewerkt, heerlijk in het zonnetje van een lekker diner genieten. Als u meer een luncher bent dan kunt u elke dag al vanaf 11:30 bij ons aan tafel en genieten van één van onze heerlijke lunch gerechten. Mocht u toch liever een borrel nuttigen dan komen we u maar wat graag tegemoet. Zo kunt u bij ons een heerlijk bordje warme of koude tapas krijgen voor de zeer schappelijke prijs van maar €4,50. Omdat we natuurlijk razend populair zijn zou het jammer zijn als u geen tafeltje kunt bemachtigen, het is daarom een aanrader om even te reserveren. Gelukkig kan dit heel gemakkelijk gewoon via de website. Pak die kans.

In onze keuken staat een team dat alles uit de kast zal trekken om voor u een culinaire ervaring op tafel te zetten van ongeëvenaarde kwaliteit. Met gerechten als de tournedos of het lamsrace is dat geen kunst. Maar ook de vele andere gerechten zijn niet te versmaden. Kom bijvoorbeeld de heerlijke vegetarische gerechten proberen als u een vegetariër bent. Niemand zal met honger weg gaan aangezien u bij elk gerecht mag kiezen uit een portie frites, gepofte aardappel met zure room of een heerlijke portie gebakken aardappelen.

Kom dus snel langs en parkeer uw auto gratis aan de overkant. U heeft geen reden meer om het uit te stellen aangezien u ook kunt betalen met een dinerbon van Diner Cadeau.

Nationale Dinerbon

  • Voor 17.00 uur besteld op werkdagen = vandaag verstuurd
  • Besteedbaar bij de leukste restaurants!
  • Te bestellen in waarden van €5,- tot €150,-
  • Bedrijven bestellen makkelijk op factuur

Direct Bestellen