Restaurant Parck

Adres
Frederikparck 2, 2012 DA Haarlem
Telefoon
023 - 5420911
Nationale Dinerbon Haarlem Restaurant Parck
Nationale Dinerbon Haarlem Restaurant Parck
Nationale Dinerbon Haarlem Restaurant Parck
Nationale Dinerbon Haarlem Restaurant Parck

Met uw Dinercheque bent u bij Parck van harte welkom voor koffie, lunch, borrel en diner. U vindt ons in een prachtige oude villa aan de rand van het Frederikspark in Haarlem, dichtbij het centrum, het theater en vele uitgaansgelegenheden. Wij zijn zeven dagen per week geopend vanaf 11.00 tot laat in de avond!

Het restaurant bestaat uit verschillende stijlvolle ruimtes. Zo kunt u bij ons terecht voor een intiem diner-voor-twee, maar ook voor een bedrijfsborrel of familiefeest met een groter gezelschap. De warme en gezellige inrichting met trendy invloeden wordt gekarakteriseerd door de grote bar en het moderne haardvuur. Ook onze menukaart is een mix van klassiek en modern met gevarieerde gerechten bereid van kwalitatief hoogwaardige producten. Onze vaste prijs van €24,95 voor een drie gangen menu is uniek in heel Haarlem! Uiteraard kunt u bij ons ook overheerlijk a la carte dineren. Voor ieder wat naar wens!

Op de mooie zomerdagen is het op ons terras rondom de villa heerlijk toeven. Het terras wordt omgeven door een prachtige tuin en biedt uitzicht over de Dreef en het Frederikspark. Om 11.00 uur ’s ochtends kunt u hier met een kopje koffie heerlijk uw dag beginnen.

Voor onze kleinste gasten hebben wij een speelhoek waar zij zich kunnen vermaken met spelletjes, kleurplaten en films in de minibioscoop. Ook hebben wij een hek om de tuin geplaatst zodat u uw kroost met gerust hart kunt laten spelen. Daarnaast laat onze speciale menukaart niets te wensen over!

Komt u snel eens bij Parck genieten? Wij nodigen u van harte uit! Ook met uw Dinercheque.

Nationale Dinerbon

  • Voor 17.00 uur besteld op werkdagen = vandaag verstuurd
  • Besteedbaar bij de leukste restaurants!
  • Te bestellen in waarden van €5,- tot €150,-
  • Bedrijven bestellen makkelijk op factuur

Direct Bestellen