Dijkers eten & drinken

Adres
Warmoesstraat 5-7, 2011HN Haarlem
Telefoon
023 551 1564
Nationale Dinerbon Haarlem Dijkers eten & drinken
Nationale Dinerbon Haarlem Dijkers eten & drinken
Nationale Dinerbon Haarlem Dijkers eten & drinken

Met uw Dinercheque van Diner Cadeau bent u nu ook van harte welkom bij Dijkers eten & drinken in Haarlem. U vind dit gezellige restaurant midden in het pittoreske centrum tussen het zichtbare stukje historie van de Warmoesstraat. Dijkers eten & drinken is gevestigd in twee monumentale panden, waar u misschien het ‘Huis met de knik’ wel van kent. Door de leestafel, zithoek en gezellige ronde tafels heeft het restaurant een huiselijke sfeer. Ook geeft de gedeeltelijk open keuken een leuk inkijkje! Met uw Dinerbon kunt u bij Dijkers eten & drinken terecht voor een uitgebreid diner, smakelijk lunch, koffie of thee, een gezellige borrel of bijvoorbeeld een zakelijke meeting.

De lunchkaart van Dijkers bevat lekkere broodjes, salades en ook luxe lunchgerechten. Onze dinerkaart is geschikt voor als u heerlijk lang wilt tafelen, maar ook voor een makkelijke avondhap. Als specialiteit staan hier onze flammkuchen op, maar ook bereiden wij voor u heerlijke vlees-, vis- en vegetarische gerechten. Daarbij maken wij uitsluitend gebruik van verse ingrediënten met de nadruk op producten van het seizoen en de streek. Daarnaast bieden wij een wekelijks wisselende Chef’s Special voor de lunch en het diner.

Voor de borrel hebben wij uiteraard een uitgebreide snackkaart. Komt u enkel langs voor een vers gezette kop koffie of thee? Daar kunt u bijvoorbeeld een heerlijk stuk van onze huisgemaakte taart bij krijgen.

Bij Dijkers eten & drinken kunt u met uw Dinercheque genieten met het hele gezin. Met een kinderstoel, kindergerechten, spelletjes, boekjes, kleurplaten en verschoontafel zijn wij uiteraard zeer kindvriendelijk. Met mooi weer kunt u ook plaatsnemen op ons zonnige terras met uitkijk op het gezellige centrum van Haarlem. Wij hopen u snel te mogen verwelkomen! Ook met uw Dinerbon!

Nationale Dinerbon

  • Voor 17.00 uur besteld op werkdagen = vandaag verstuurd
  • Besteedbaar bij de leukste restaurants!
  • Te bestellen in waarden van €5,- tot €150,-
  • Bedrijven bestellen makkelijk op factuur

Direct Bestellen