Restaurant Duingroet

Adres
Heereweg 284, 1873GC Groet
Telefoon
072 - 5092227
Nationale Dinerbon Groet Restaurant Duingroet

In het mooie duingebied aan de rand van Schoorl treft u Duingroet Food & Drinks in het kleine plaatsje Groet. Duingroet ligt dus in een prachtig natuurgebied, waar u naar hartenlust kunt wandelen. Een actief dagje in de Schoorlse buitenlucht kunt u dus op heerlijke wijze onderbreken of afsluiten bij Duingroet, zeker als u uw Nationale Dinerbon mee heeft genomen. Neem van ons aan, lekker ontspannen bij Duingroet voelt nog veel beter als u daarvoor lekker actief bent bezig geweest in de buitenlucht. Teneinde deze ontspannen te bereiken kunt u bij ons heerlijk lunchen of dineren, allemaal in een rustieke en sfeervolle omgeving. Ons restaurant is van alle gemakken voorzien. Zo hebben wij bijvoorbeeld gratis en snel internet, altijd prettig! Duingroet staat dan ook voor heerlijk eten in een warme en gezellige ambiance op een prachtige plek.

Met uw Nationale Dinerbon kunt u dus heerlijk dineren bij Duingroet. Onze uitgebreide menukaart is met zorg samengesteld door onze chef-kok. Deze staat dan ook bol van de prachtige gerechten. Wij werken natuurlijk graag met producten die onze buurman (de zee) ons brengt. Daarbij laten we ons natuurlijk niet beperken. Naast prachtige visgerechten kunt u bij ons dan ook genieten van heerlijke voorgerechten, vleesgerechten, vegetarische gerechten en een aantal mooie desserts. Probeer bijvoorbeeld de op traditionele wijze gestoofde Stoofal, die we bereiden in roomboter en tuinkruiden. Zeker het proberen waard!

Kom gerust een keer bij ons binnenwandelen met uw Nationale Dinerbon. Wij kijken uit naar uw bezoek en heten u alvast van harte welkom!

Nationale Dinerbon

  • Voor 17.00 uur besteld op werkdagen = vandaag verstuurd
  • Besteedbaar bij de leukste restaurants!
  • Te bestellen in waarden van €5,- tot €150,-
  • Bedrijven bestellen makkelijk op factuur

Direct Bestellen