Lounge Bar Restaurant VIJF Edam

Adres
Prinsenstraat 5, 1135 AX Edam
Telefoon
0299 371630
Nationale Dinerbon Edam Lounge Bar Restaurant VIJF Edam
Nationale Dinerbon Edam Lounge Bar Restaurant VIJF Edam
Nationale Dinerbon Edam Lounge Bar Restaurant VIJF Edam
Nationale Dinerbon Edam Lounge Bar Restaurant VIJF Edam

Lijkt het uw wel wat om met uw dinerbon uit eten te gaan in een trendy en laagdrempelig restaurantje in Edam, waar u naast gezellig kunt eten ook kunt loungen aan de bar of in een gezellig ingerichte lounge? Dan moet u echt eens een bezoek brengen aan restaurant Vijf. In dit restaurant bent u van harte welkom om met uw dinercheque te komen lounges, proeven, drinken en genieten. U zult warm en informeel worden onthaald door de bediening en de rest van de avond lekker in de watten worden gelegd. Of u nu met familie of vrienden komt eten of juist met collega’s, restaurant Vijf is een geschikte locatie voor alle gelegenheden.

Op de kaart van restaurant Vijf staan eenvoudige gerechten die voor u worden bereid van dagverse en kwalitatief hoogstaande ingrediënten. De chef zorgt er zo voor dat u enkel de meest smaakvolle versie van de gerechten te proeven zult krijgen. U heeft met uw dinerbon onder andere de keus uit een BBQ Burger met rode ui, sla, bacon, augurk en red cheddar en een biefstuk salade met rode biet, avocado en chimi churri dressing. Ook de nagerechten springen in het oog. U heeft de keus uit maar liefst 4 heerlijke opties, zoals cheesecake me frambozenijs en slagroom en een sorbet met drie soorten ijs. Kunt u niet kiezen? Dan neemt u ze gewoon allemaal met de grand dessert proeverij!

Breng snel een bezoek aan dit leuke en veelzijdige restaurant en vergeet niet om uw dinercheque mee te nemen bij uw bezoek!

Nationale Dinerbon

  • Voor 17.00 uur besteld op werkdagen = vandaag verstuurd
  • Besteedbaar bij de leukste restaurants!
  • Te bestellen in waarden van €5,- tot €150,-
  • Bedrijven bestellen makkelijk op factuur

Direct Bestellen