Restaurant 't Kombof

Adres
Woude 32, 1489 NC De Woude
Telefoon
075 - 6411731
Nationale Dinerbon De Woude Restaurant 't Kombof
Nationale Dinerbon De Woude Restaurant 't Kombof
Nationale Dinerbon De Woude Restaurant 't Kombof
Nationale Dinerbon De Woude Restaurant 't Kombof

Met uw Dinercheque kunt u nu ook naar het unieke restaurant ’t Kombof in de Woude. De Woude is een polderdorpje in Noord-Holland met nog geen 160 inwoners. U kunt het dorp alleen bereiken per boot, dus u moet voor bezoek goed naar de ponttijden kijken of het combineren met een heerlijke dagje varen. Restaurant ‘Kombof heeft door de afgelegen locatie een unieke sfeer die u niet snel ergens anders zult vinden. Iedereen is hier welkom van zakenmensen tot natuurliefhebbers voor een drankje, een heerlijke lunch of een uitgebreid diner.

Het dorpje is omstreeks 1800 ontstaan toen de Markervaart werd uitgegraven. Er kwam een café om de werklui van hun natje en droogje te voorzien. Dat is het café dat nu is uitgegroeid tot restaurant Kombof. Binnen zijn er 80 zitplaatsen en buiten nog eens 90. Er zijn twee aanlegsteigers voor passanten en een jachthaven. Het terras van het restaurant ligt aan het water en op warme dagen kunt u hier genieten van een koel biertje of een glas rosé met een heerlijke maaltijd. Wanneer de kou in het land is kunt u bij de openhaard opwarmen onder het genot van een warme chocomel of een glas glühwein.

De kaart heeft Franse en Hollandse invloeden en wisselt viermaal per jaar. Uiteraard staan er lokale specialiteiten op zoals gerookte polderpaling, wouder stoofaal, bourgondische lamsbout, verse asperges en meer. Naast de reguliere kaart hebben wij een nog vaker wisselend driegangen keuzemenu waar u voor slechts €29,95 van kunt genieten.

Durft u het aan om de vertrouwdheid van het vasteland in te ruilen voor de unieke omgeving van de Woude? Waarschijnlijk halen de fantastische bediening en de overheerlijke gerechten u wel over. Tot snel met uw Dinercheque! 

Nationale Dinerbon

  • Voor 17.00 uur besteld op werkdagen = vandaag verstuurd
  • Besteedbaar bij de leukste restaurants!
  • Te bestellen in waarden van €5,- tot €150,-
  • Bedrijven bestellen makkelijk op factuur

Direct Bestellen